Владимир Путин към САЩ: Искате да върнете Феодализма на Планетата?! Не сте познали!!! Русия не позволява! Виж Тук:

Ако  перифразираме заглавието на прекрасната руска песен  „С чего начинается Родина?“, ще трябва да кажем категорично, че Родината, и в България, и в Русия, започва с тези, които я построиха, а не с тези, които я ограбиха.

През 1991 г. Съветският съюз, сложи оръжието на земята и заяви, че иска мирно и равноправно сътрудничество с всички народи на планетата. И безвъзмездно освободи Източна Европа като своя сфера на влияние, което й се полагаше според договорите след ВСВ. Нещо повече- Русия дори даде независимост на всички съветски републики, като им позволи да напуснат СССР.

putin5

Отвъдокеанската и Западната олигархия обаче отвърнаха на Русия с инжектиране в сърцето й на най-дивашкия възможен капитализъм и с тайни планове за разпарчатосване и ограбване до голо на огромната и свръхбогата на ресурси славянска страна.

И това се случи само защото Русия прояви характерната за всички славяни наивност и вяра в човека и в доброто.

Същото, само че в много по-големи размери, стана и с България, и с всички източноевропейски народи.

Безмилостно беше унищожена българската промишленост, цветущото селско стопанство и мощната българска армия, способна да победи всяка регионална сила, включително и Турция.

Вашингтон и Брюксел, чрез българските си подлоги и агенти на влияние унищожиха нашето образование, което бе на едно от първите места в света. Унищожиха здравеопазването, което покриваше и най-затънтените села в родината ни.

Накрая западните ни колонизатори изкуствено предизвикаха огромен демографски срив и насила прогонени милиони българи, да скитат, немили недраги по света.

Това огромно престъпление, граничещо с геноцид, бе извършено първо с народите от Източна Европа, след това арабските народи посредством „Арабската пролет“, а сега сме свидетели как плановете на Световната олигархия разбиват и държавите в Западна Европа.

Западно-атлантическите „хегемони“, отново тръгнаха на завоевателен поход срещу човечеството.

Само че сега,  целта на това ново варварство е унищожаването не само на икономиките, но и на коренното население на държавите. Всички виждаме радикалната ислямско-джихадистка вълна, която се надига да залее и унищожи най-древните цивилизации на земята – гръко-римската, славянската и арабската цивилизации.

putin4

Народите  бързо усетиха тази нова опасност, идваща от така наречения „свободен свят“,  и в техните недра се надигна глухият и несекващ тътен на гнева. Този дълбинен гръм, се превърна в светлина на надеждата, когато начело на човечеството застана Русия и нейният харизматичен лидер, Владимир Путин.

Именно Владимир Путин разкри, че днешния „свободен свят“, се е превърнал във ФЕОДАЛНА котерия, която ограбва и поробва народите.

Пръв руският лидер посочи, че САЩ и сателитите му налагат на своите държави и на целия свят измислени от тях „ценности“. Вместо да си стоят в ъндърграунд културата, ценностите на гейове, лесбийки, проститутки, транссексуални и бисексуални бяха издигнати до статут на официална култура и мерило за поведение. За всяка тяхна крачка гърмят телевизии, радиа, информационни агенции и холивудски продукции.

Любовта и добротата изчезнаха, заменени от желанието да крадеш и убиваш, за да натрупаш някоя и друга пачка пробити долари вповече.

Светът започна да се превръща в Содом и Гомора.

Новият феодализъм, заявява нееднократно Владимир Путин, се крепи на огромните наднационални компании, които унищожават дребните и средни производители, изземват цялата икономика на държавите в свои ръце и поставят хората в икономическо, и по същество, феодално робство.

Единствената разлика между неолиберализма на днешните западни колониалисти и класическия феодализъм се състои в това, че навремето феодалът е създавал закони, според които, хората му принадлежат с цялото си имущество и с живота си.

Сега, такива закони няма, но наемните работници принадлежат на своя феодален господар – олигарха, с цялото си имущество и с живота си, защото именно от съвременния феодал зависи дали ще имат работа,  или –  не. Тоест, дали ще имат икономическата възможност да живеят, или –  не.

Има и още нещо.  Транснационалните компании се опитват да превърнат не само хората в роби. Те се нахвърлиха и върху държавите и се опитват да заробят и тях. С дългове и заеми. С така наречените „Споразумения за свободна търговия“ от рода на ТТИП и СЕТА, според които мултинационалните корпорации ще командват правителствата на уж суверенните държави??!

Тоест, най-големият феодал – САЩ, и по малките феодалчета – корпорациите, ще притежават и богатствата, и държавите, и живота на хората.

И ще ги унищожават, бавно и постепенно, с ГМО продукти, натъпкани с всякакви хормони. От хормони, причиняващи различни болести, до такива, влияещи на ума и съзнанието на човека.

Само че Западните олигарси,  в своята неутолима жажда за власт и богатства, пропуснаха нещо много важно. Отново  направиха Фатална Грешка.

Забравиха, че има кой да се бори срещу Злото в света. За пореден път в историята си Западаът подцени Русия и нейния лидер Владимир Путин.

Пренебрегнаха Руската Мощ, която се крепи не само на силата на оръжието, а и на силата на морала и справедливостта, на Добротата и Човечността!

А тези могъщи сили, никой не може да унищожи! С тях Русия е непобедима! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. КОЛКОТО ДА Е НЕВЕРОЯТНО – ТО СИ Е ТОЧНО ТАКА. СТАВА ВЪПРОС – МАТУШКА РУСЬ – ДАЛИ ВЪОБЩЕ Е ИЗЛЯЗЛА ОТ СВОЯТА ВЕКОВНА ФЕОДАЛНА ЕПОХА . . . ПЪК И КИТАЙ . . .

    • Чудя се, възможно ли е един нормален, свободен ум да прочете тази небивалица без да се задави от гняв. Страната, която още живее в крепостничество, управлявана еднолично като от фараон, с такова нахалство и наглост да прави такива оценки. Джудже – телом, духом, духовно. В тази изкуствена крадлива държава на всичко, единственото което я крепи да съществува все още е в о й н а т а.

  2. Власта от ръчичките ти се изплъзва май Валодя!
    Защо не обясниш на тия олигофрени, които ти вярват що през времето на Вашия социализъм трябваше да правим вноска за жилище и автомомил на децата си когато се родят белким като станат на 20-30 години я се уредили с някой москвич или жигулка?И то само ако родителите им са верни на Партията!Т.е. на Москва!
    Защо като гордо с пръст сочиш назад в историята,не изнесеш и факта ,че Япония искаше да построи заяод за Тойота в България с оферта за продаване на Тойотите по 2-3000$ когато ние плащахме вашите Лади1500 по $6ооо?
    Дали по тази причина Людмила Живкова се спомина преждевременно?За га покажете на Т.Живков кои е социал ,кои феодал и кои демократ?За да дойде феодализма?Тоя дето ни обещаваш ,че идва от Запада и САЩ?
    Мерси boqu
    Aко аз бях на твоето място,щях да се изправя пред Руския народ който много от нас все още обичат и …щях га си подам оставката!
    С извинението,че не успях да направя Русия Велика империя както обеща на олигархията си!
    И понеже не можещ да измиеш позора които ти нанесе toqgata ти плашиш народа си със Запада ,че Васли ще станете на САЩ?
    И ние четем история Владко!И Знаем за крепостните селяни на Русия! И психологическата ти атака не е убедиделна за всички!
    Но ние виждаме и истинските ти намереня!Тия с които искаш да оправдаеш Ядрената война която Ти ни готвиш!
    Защото ако САЩ готввха такава ,Защо ще струпват воиски около границите ти както сам твърдиш?
    Да не би ракетите които имат да се изстрелват вече с прашки?
    Я завтра пак прииду!

  3. Авторът на статиятя, да бъде издигнат за баща на нацията ни. Слава на този велик българин!Твърде вярно и точно анализира събитията.

  4. Абе Македонски, каква САЩ… ??? :) Зад САЩ стоят и дърпат Конците на Куkлата-ГейПрезидент ЦИОНИСТИТЕ РОКФЕЛЕР, РОТШИЛД, СОРОС ит.н. … !!! Не виждаш подалече от носа си… :)

  5. Статията е много точна, но много хора не разбират разликата между комунизма и феодализма. Тъй като много свободи са ограничени както при комунизма така и при феодализма, някои ги уеднаквяват. Всъщност разликата е огромна. При комунизма частните лица са лишени от свободата да притежават средствата за производство, чрез които да грабят и експлоатират труда на работника. При феодализма пък, крепостните са лишени от всякаква свобода, докато техните господари имат пълната свобода да правят каквото си пожелаят с тях.

  6. When I initially commented I clicked the „Notify me when new comments are added“ checkbox and now each time a comment is
    added I get four emails with the same comment.
    Is there any way you can remove people from that service?
    Many thanks!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *