Пускат Анита Мейзер от ареста! Общинска съветничка от ГЕРБ опитва да открадне милионите на Миската! Виж Тук:

АнитаСкандалната миска Анита Мейзер излиза до броени дни от ареста.

За целта ще помогне  бившият шеф на затворите Росен Желязков, който в момента работи като адвокат във Варна и пое защитата й заедно с първия й адвокат Олег Атанасов.

Отдавна изтече двумесечният срок на разследването, а Мейзер от цели три месеца е в ареста без конкретни доказателства, че е убила съпруга си умишлено,  заяви Желязков. Тази седмица чакаме да излязат резултатите от последната съдебномедицинска експертиза и ще поискаме промяна в мярката й за неотклонение, тъй като Мейзер прекара доста време арестувана, а няма никакво доказателство, че е убила мъжа си.

По-грубата любовна игра е по желание на съпруга й и има много свидетели, които потвърждават този факт. Той е искал умишлено да бъде връзван със свински опашки, а после да доказва колко е силен и мъжествен, като сам се освободи от тях.

Нещастна случайност е, че докато се е борил да се развърже, жена му е изтичала до близкия магазин и не е могла да му помогне.

Няма опасност госпожата да се укрие, нито да извърши друго престъпление, тъй като така или иначе е невинна, коментира Желязков. До момента са изготвени 17 експертизи, които до една сочат, че няма никакъв умисъл в деянието.

Задържането под стража е крайна мярка, която се използва  в краен случай. При обществено опасни хора, извършили тежки престъпления. А тя нито е опасна, нито го е извършила.

Адвокатът каза още, че ще пледира по-лека мярка пред съда и смята, че този път молбата му ще бъде уважена.

Юристът умишлено не спомена, че сестрата на загиналия от бабаитлък Николай е общинска съветничка от ГЕРБ във Варна и че благодарение на връзките си с управляващата шайка държи снаха си в ареста.

Освен това опечалената сестра е изчислила живота на брат си на 1 милион лева, които ще иска от Мейзер като кръвнина и ще ги прибере като единствена наследница на покойния Николай.

Всъщност единственото сериозно престъпление на дъртата едрогърда миска е, че предложи подкуп от 20 хиляди евро на полицай, за да не разказва случая на медиите.

Но за предлагане на подкуп никой не лежи в ареста по три месеца.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *