Съдят сериала „Откраднат живот“ за дискриминация! Виж тук:

fjЖалба за дискриминация към майки в неравностойно положение е подадена срещу трейлъра на хитовия сериал „Откраднат живот“.

В четвъртък ресорната държавна комисия ще разгледа оплакването.

Подаденият сигнал е заради репликата на главния герой  от рекламата към филма, който казва:  „Спасих жена си като майка…“. Изречението продължава с „но изгубих себе си като баща“, но срещу втората част няма възражения.

Всички зрители знаят, че д-р Генадиев сменя болното си бебе с друго новородено, тъй като състоянието на неговото е безнадеждно. Той прави това от огромна любов към жена си, която десет години е опитвала да забременее и чак сега е успяла. Героят не иска да причинява повече болка на съпругата си и да я обрече на трагедията да гледа как детето й умира, затова го сменя със здравия Калин, чиято майка е починала по време на раждането.

открСпоред жалбоподателя обаче, тези думи, изречени от екрана, са дискриминационни  към родителите на болни деца, а също и  към самите деца. А многократното повтаряне на тези думи насаждало негативно отношение към тези майки и деца, пише още в сигнала.

По тази логика обаче всеки трябва да тръгне да съди продукцията, защото в нея е показана кражба и продажба на деца, пълна корупция, подигравателно отношение на лекарите към пациентите по време на операция, милостиви убийства – неразрешена от закона евтаназия, употреба на наркотици, намушкване на съпруг с нож, проституция и всичко, което ни заобикаля, разсъждават зрители.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/k8FEU_b99TQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Ами има хора в България които от това се издържат.Отлична продукция на НОВА.Но така е в е–а държава.Некъдърниците и олигофрените получават ПОМОЩИ.Кадърните бачкат и като им ПИСНЕ.Пътя е ясен ТЕРМИНАЛ-2.САЩ КЕЙМБРИДЖ .
    .

  2. Какво пък ги дискриминира толкова? Постъпката на един страхливец ли?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *