Шок! В сериала „Откраднат живот“ Съживяват Умрели! Виж Тук:

Откраднат живот СтиляноваСлед като загина зрелищно в последния епизод на филма „Откраднат живот“,  д-р Стилянова ще участва и във втория сезон.

Това станало уж по молба на зрителите, които я харесвали и искрено желаели завръщането й на екран.

Припомняме, че тя почина по време на катастрофа след сериозен конфликт със съпругата на любимия си доц. Петър Захариев. От тайната връзка между двамата гинеколожката забременя и вече беше в четвъртия месец. Влюбеният доцент подаде молба за развод и като в приказките реши да се премести при нея. Съпругата обаче се намеси, вдигна скандал на Стилянова, а тя пък след километър катастрофира от притеснение.

Във филма ясно дадоха изхвърленото от колата тяло и широко отворените замръзнали мъртви очи.

Когато се разбра, че ще има втори сезон, сценаристите набързо решиха, че не могат да се лишат от тази сюжетна нишка и че тя залепя за екрана всички проблемни семейства и всички кръшкачи без значение от пола.

Как ще съживяват умрялата докторка си е техен проблем. Ще задържи ли тя бебето след зверската катастрофа, или и това остава в сферата на догатките. За да има интрига обаче, би трябвало да направи спонтанен аборт.

Тепърва ще се разплете и интригата кой на кого е син, кой е откраднат и кой – захвърлен.

Героите ще трябва да се научат да живеят с истината, защото досега живяха с лъжата, твърдят от продукцията.

Снимките на втория сезон са продължили месец и сега актьорите са в лятна ваканция, а през септември ще ги подновят. Готови са вече още 20 епизода.

Към лекарския сериал са проявили интерес и от чуждестранна телевизия, водят се преговори за целия заснет досега продукт.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *