Похвално! Бони стана студентка! Виж Тук:

Бони деутФолк певицата Бони се оказа доста амбициозна! Ромската перла се е записала студентка в Нов български университет.

Допреди три години  певицата се червеше във ВИП Брадър, че не е завършила средното си образование и обеща пред всички зрители да се върне в училище. Всички мислеха, че това е опашата лъжа. Обаче фолкаджийката не само се върна, но и взе диплома, след което отиде на абитуриентски бал, макар и с голямо закъснение.

След като откри, че учението й се отдава, Бонка реши да продължи образованието си и на 42 години си избра специалността Управление на бизнеса и предприемачеството”.

Тъй като е много упорита, изпълнителката не само се е записала да учи, но и ще завърши, смятат нейни приятелки. Тя е като питбул. Захапе ли нещо, не го пуска, хвалят я те.

Певицата е учила в Сливен в Техникума по хотелиерство и хранене, но в 11-ти клас прекъснала, за да отиде на работа в  Югославия. Останали й само няколко изпита и матурите, но ги зарязала.
Тя живяла в семейство, в което не почитали сляпо ромските традиции. Родителите й били трудолюбиви, настоявали да изучат всичките си деца, не ги карали да се оженят млади и не насърчавали ранните бракове.
Докато била в гимназията, Бони получила четири предложения за женитба, идвали сватове с дарове. Но кандидат-съпрузите били отхвърлени до един от нея.
Михаела1Тя все пак се влюбила в свой съученик в 11-ти клас, но отиването й на работа ги разделило.
По-късно пък родила дъщеря си Михаела, а таткото ги напуснал. Но Бони прилага строги мерки за възпитанието на детето и едновременно му е и майка, и баща.
В „Черешката на тортата“, където Михаела участваше, се оказа, че тя е най-сдържаната и  най-възпитана сред момичетата. Контактна, усмихната, но спазваща правилата!
Останалите дечурлига очакваха дома й да е пълен кич, но когато дойде нейният ред да готви и да покани гостите, щерката на Бони ги посрещна в стилен апартамент, обзаведен по последна мода, с изчистени линии, красиви мебели и поддържан в строг ред.
Единствено плюшените играчки бяха в повече, но те стояха в нейната стая.
Бони има големи амбиции за Михаела и не й позволява да учи пеене и да става фолкпевица.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *