Шок! Изоставената Бони опитала да се самоубие!

Бони номиниранаФолк певицата Бони  направила опит за самоубийство, след като по всички медии тръгна новината, че годеникът й я изоставил.

В пристъп на безизходица и депресия, тя се нагълтала  със солидно количество приспивателни, защото не можела да преживее резила, а на всичкото отгоре все още обичала своя Раби, който я предаде.

Смачканата от лошата си съдба  ромка решила да сложи край на живота си и мъките си, но явно  съдбата ѝ била скроила други планове, тъй като въпреки конската доза илачи, тя се събудила след 20 часа дълбок сън и установила, че е жива.  Дълбоко религиозна, певицата решила, че Господ я е спасил и не направила втори опит да се твори.

Въпреки това не излязла от депресията и не искала да вижда и чува никого. Заради любимия си, тя се държа като монахиня в продължение на три години, намали до минимум участията си, защото той не харесваше да я гледат други мъже на сцената, угаждаше му във всичко и даже беше готова да смени вярата си и да приеме неговата само от любов. И в Биг Брадър изкара само седмица, тъй като не смееше да се отпусне, бягаше от мъжете и се страхуваше да не нарани чувствата на любимия си и да не го кара да ревнува.

Вместо това, той нарани нейните, като внезапно я изостави заради скандалната бръмчелка Елена Станулова,  която е дъщерята на актрисата Искра Радева. Сега в дома край Витоша, който двамата строиха с любов, най-вероятно ще се нанесе Елена, а Бони още дълго ще ближе раните си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *