Шок! 65-годишният актьор Стоян Алексиев от „Откраднат живот“ върти 30 годишна любовница!

Стоян АлексиевАктьорът Стоян Алексиев, който в момента е сред най-харесваните екранни образи, си намерил млада любовница и се носи на крилете на любовта.

Той се прочу покрай ролята си на д-р Генадиев – старши  в сериала „Откраднат живот“. Лентата е много вълнуваща, не е поредната телевизионна боза и прикова много зрители пред екрана. Сюжетът е завладяващ, героите – убедителни и добри в ролите си, а Стоян Алексиев се сдоби с толкова популярност, колкото не можа да натрупа в театъра десетки години.

Интересът  към него е огромен от страна на женската част и 65-годишната звезда на Народния театър внезапно преоткрил на стари години любовта… в лицето на млада дама от Нов български университет, която учи актьорско майсторство във факултета по изкуства във ВУЗ-а. Кандидат-актрисата била на около 30, много харесвала добре изглеждащия за годините си актьор, а той пък буквално се превърнал във влюбен ученик.

Стоян Алексиев доскоро беше верен на втората си съпруга Надежда, която е издателка. И за двамата това е втори брак. В дома му растат таланти. Синът му Александър Алексиев също е актьор и играе в сериала ролата на д-р Василев, по когото охкат и пъшкат пък всички зрителки. Александър живее и работи в Лондон, но бил извикан за кастинга, защото няма нищо по-добро от това баща и син да изиграят ролята на баща и син в един филм.

Алекс пък се оказа неочаквано добър актьор и находка. Така че към него вече валят и други предложения, но най-вероятно момчето ще се върне в Лондон при жена си, която също е актриса и при малката им дъщеричка.

От всички актьори най-малко се очакваше от Стоян Алексиев да се вживее и да се влюби. По-скоро отиваше на сина му да стори това, но той и в живота е железен, също като в ролята си във филма.

Тази вечер ще се излъчат финалните серии на „Откраднат живот“, но как за толкова кратко време ще се оправят толкова много объркани сюжетни нишки – никой не знае!

Най-вероятно ще бъде заснето продължение, тъй като поредицата има много фенове и Нова телевизия удари джакпота, като я излъчи, смятат от бранша.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/VazACuT_vL8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *