Бате Вальо Опипвал не само Емануела, но и всички наред! Вижте Какво Още ВИП Брадър Спести на Вальо Михов! Виж Тук:

Вальо ЕмануелаКолкото и камерите в Къщата на „ВИП Брадър” да са милостиви към някои съквартиранти и да замазват всеки гаф на някои подбрани съквартиранти, те така и не можаха да скрият мръсното поведение на дъртия мераклия Вальо Михов.
Истината за възрастния бонвиван, е че той се държи безупречно и е суперкавалер, но само когато е трезвен. Пийне ли си обаче, става друг човек и започва да налита на „агнешко“. Сцената с Емануела нямаше как да бъде скрита.
Изпаднал в едно от замъглените си състояния, Михов се засили към дамите да им сменя батериите на микрофоните и в същото време да пипне малко гола плът.
Футболният бос изненада певицата в гръб и я опипа изпод късата блузка, а когато тя подскочи възмутено, той се оправда, че й правел услуга с батериите.
„И сама мога да си ги сменя, развика се тя, стига си ме опипвал, не ми е приятно и вече ми писна от теб!“ – извика изнервено фолкпевицата.
Михов веднага разпери ръце с обидена физиономия и обясни, че тя е малко нервна и не е оценила добрия му жест.
„Да бе, да! Нервна! Не ти е за пръв път да се отъркваш в мен и да ми пускаш ръка и без батерии“, сряза го тя.
– Не ти отива на белите коси!
– Чалгадийка! – избухна той.
– Чичко с мераци, върна му го тя.
Тук излъчването на сцената спря.
От кухнята на предаването издават, че Михов не за пръв път се засилва да опипва Емануела, а това, че тя не му разрешава, силно го дразни, след което за наказание я номинира.
Досега тези подробности били укривани от зрителите, тъй като можел да пострада имиджа на Вальо, а за Емануела на продуцентите не им пукало.
Приятели на Бате Вальо обаче издадоха, че той си е такъв и в живота. Като пийне малко вповече по заведенията и започва да налита на момичетата. Пробва се с всяка, пък която му върже.
Точно тази си лоша черта искал да скрие в предаването Михов, но просто не успя. Нямаше как да си остави мерака вън на влизане във ВИП Къщата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/lS3AUBsVCCU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Наборе забравил си принципа 100долара винаги са сто долара.А чалгарките ги опипваш когато им пущаш банкнотите в БИКИНИТЕ вообще не мъркат тогава.А Емануела просто иска да си вдигне цената.Но която не може с малко пари може с повече.Абе на теб ли да ти обяснявам всяка си има цена.ПИТАШ-ПЛАЩАШ.

  2. Иначе голям кавалер го раздава, а се държи като пенсионер-чекиджия!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *