Шок! Емануела стана бодигард!

Емануела готФолкзвездата Емануела отрече напълно  слуховете, че след раждането на сина й, тя  се е превърнала в истински заложник в империята  на братя Диневи в Свети Влас, а любимият  й Димитър й  забранил да ходи по участия.

Няма нищо подобно, избухна певицата. Аз никога и на никого не съм била заложник. Митко  е до мен, подкрепя ме във всяко мое начинание. Двамата много се обичаме, много държим един на друг и няма как да започнем да си пречим и да се заключваме ревниво в разни апартаменти.

 Имаме дете, семейните ни отношения са щастливи, което е голяма рядкост в днешно време. Нито се дебнем един друг, защото просто се обичаме и си вярваме, нито някой държи другия до себе си насила.

Певицата посрещна с усмивка слуховете, че петмесечният й син  Митко излиза на разхода с тълпа бодигардове и е охраняван зорко като първи мъжки внук на семейството.

“ Ще ви разочаровам навярно, но единственият му бодигард съм аз, като ходим до морето. Гледаме си го бебчето само  двамата с баща му и сме почти неразделни. Дори да го няма Димитър и да е някъде по работа, с бебо сме сами.  Той е най-доброто дете на света, спи си нощем, много гука, усмихва се.

Много ги обичам и двамата и сина си Христо, но никога не съм си и помисляла, че трябва да имат охрана, категорична е певицата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *