Шок! Психари заплашват Крисия, Дългия й сложи охрана

Криси яКрисия  вече се движи из София със собствен бодигард. Детето-чудо  от Разград е пазено строго от охранител, когато идва в София за участията си в“Шоуто на Слави“.

Малката  има и специален  шофьор, който вози  нея и майка й из столицата всеки петък, когато талантливото хлапе  се изявява при Слави. Шофьорът и гардът са  от личната охрана на Дългия и се грижат за Крисия не само в София, но и когато ходи по участия из страната.

Мерките по безопасност на малката били наредени лично от Слави, след като от екипа му забелязали жестоки заплахи срещу хлапето в интернет. Започвало се от закани за бой, за скубане на коса, та чак до киселина в „ухилената й физиономия“.  Дългия взел насериозно коментарите на хейтърите, решил, че са психопати и могат да приложат наистина заплахите си и с цел Крисия и майка й да бъдат спокойни, й сложил охрана.

Човек никога не знае. Луди ходят навсякъде, казал Трифонов, който осъзнава, че злобата срещу малката певица е голяма и е свързана със завистта срещу самия него. Той сам я откри, а тя пък вдигна рейтинга на шоуто му и спечели второ място на детската „Евровизия“ и продължава да е любимка на публиката и да се развива в кариерата си.

Всички от екипа  на Трифонов са единодушни, че е той е взел правилно решение, като е осигурил охрана на детето, защото злобата в България е безгранична и всеки ден това се доказва по един или друг начин. Доказват го и новите хейтърски коментари към току що прохождащата певица Габриела, която ще представя България на тазгодишното издание на „Евровизия“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *