Ники и Алисия в хор: Искаме бебе!

аЛИСИЯ И НИКИ1Алисия и Ники Михайлов са се събрали отново, като си дали дума, че този път нещата ще са наистина сериозни и няма да си играят с медиите и със себе си на криеница.
Чалга певицата е казала на вратаря, че му прощава всички грешки досега и го приема отново, но не като гадже, а като мъж, от когото иска и дете. Тя вече си  има син от бившия си съпруг Валери Божинов, но сега е решила, че й е времето за второ бебче.

Въпреки че са заедно от близо четири  години, през които двамата на няколко пъти се разделяха показно и после веднага се събираха, синът на Боби Михайлов  нито я оставял напълно, нито пък намеквал, че иска да станат семейство.

Този път при поредната раздяла, която беше само заради разстоянието между тях, Алисия била твърда или да скрепят отношенията си с брак или поне бебе, или повече да не си играят на разделяне и събиране. Въпреки че гледа малкия Валерко и се грижи за него като истински негов  баща, Николай най-после осъзнал, че той не е негово дете, а просто заместител. Освен това се уверил, че от него ще стане добър баща. Той признал по мъжки пред свои приятели на чашка, че му е време да има бебе.„От известно време го обмислям този въпрос, всичките ми колеги и  приятели са станали бащи, аз за какво чакам? По-добра и грижовна жена от нея няма да намеря“, споделил Ники.

Вратарят е категоричен, че Алисия ще е майката на детето му. Няма какво да загърбваме с Алисия! Миналото ни е чудесно, а бъдещето ще е още по-добро“, каза в свое интервю  спортистът. „Прекалено много я уважавам и имам силни чувства към нея. Тя е уникална за мен, човек, който през тези четири години бе в добро и в лошо до мен, беше ми опора и истинска съпруга“ – призна най-после Михайлов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *