Вижте пред кого СИ СЪБУ ГАЩИТЕ НИКОЛЕТА на Малдивите! Не е изненада, а смях в залата: Виж тук:

Мистериозният мъж, с когото Николета цъфна на Малдивите, е не кой да е, а често употребяваният от фолкпевици и плеймейтки плейбой и вратар Ники Михайлов.

Лозанова сама се похвали в профила си във ФБ, че Михайлов, който й е бивше гадже, дал 20 хилядарки, за да я спаси от студа и да й осигури гореща ваканция.

Самата тя нагорещяваше феновете си в мрежата, като сутрин, обед и вечер публикуваше снимки я с гащи, я без гащи, я чистак гола, увита с коледни лампички, или просто навирила силиконови куполи право към небето.

На един от фотосите Николета се е разкрачи широко и вулгарно и най-вероятно веднага след като я е снимал, Ники Михайлов й е засвидетелствал и мъжествеността си.

Цялата тази показност предизвика обратна реакция у феновете на двамата:

„Те на фотосесия ли са отишли, или на романтична ваканция? Николета си показа всичко, само влагалището не й видяхме, но явно й е останал все още малко капка срам“.

„Тази пак е хукнала подир големите пари“ – бяха само част от коментарите по снимките й.

Явно вълкът козината си мени, но нрава не. Преди години Николета беше една от многото любовници на вратаря, но понеже той не искаше да се обвързва, тя набързо се метна на врата на приятеля му Валери Божинов. Скоростно забременя, разведе го с Алисия и започна да играе ролата на щастлива омъжена жена.

Алисия и Ники пък започнаха да се утешават взаимно и няколко години живяха заедно, даже вратарят се изживяваше като втори баща на сина й от Валери.

В това време на Николета й хрумна да натири съпруга си и да го обере до шушка и отново хвърли око на бившия си Михайлов.

„Явно тази си пада само по футболисти, понеже са богати и могат да я глезят царски“, пишат в социалните мрежи.

А ние – ние просто нямаме думи. Моралът на Николета вече стигна този на уличните котки.

Останалото е мълчание.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Николета вече стигна този на уличните котки.Аз прибрах коте от улицата го обича само мен и паничката храна. Така е направено от дедо боже а кой направи тая разпоретина.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *