Кичка Бодурова СЪСИПА „БИГ БРАДЪР“! Вижте защо шоуто виси на косъм:

Никой и на никаква цена не може да накара Кичка Бодурова отново да влезе в къщата на „ВИП Брадър“. Певицата е отказала категорично на продуцентите поканата да участва  във формата „Ол старс“, който по традиция събира бивши участници в шоуто.

Кичка беше една от  най-ярките звезди  преди две години и вдигна рейтинга на предаването до небето. Затова в момента Нико Туперев и компания отново я ухажват да влезе. Но тя не желае и да ги изслуша. „Влизането ми беше огромна грешка, която никога няма да повторя“, заяви още на излизане от мракобесната за нея Къща певицата.

Бургазлийката още помни униженията, на които беше подложена там и огромната злоба, която дует „Ритон“ изсипаха върху главата й. Всички я мачкаха – Гъмов, Люси Иларионов и така наречените интелектуалци я заливаха с кофи от словесна помия и агресивно презрение. Нямаше ден, в който да не я разплачат, или да не я извадят от кожата й, а Големия брат се яви като активен съучастник в това мерзко дело.

Сега продуцентите отново искат да си вдигнат рейтинга с нея, но Кичка е категорична, че няма да се подложи на ново унижение, а после да лекува нервите си.

Със същия аргумент отказали на продуцентите и много други участници в предишни предавания, които опитаха и меда и жилото на Големия брат. Всички помнят как продукцията ги е мачкала, как си е вдигала рейтинга на гърба им, като ги прави за смях пред цяла България.

За да се изложат за втори път, някои поискали повече пари, а други гордо заявили, че свободата и достойнството им нямат цена, която продуцентите да могат да им заплатят.

Така след дългогодишни унижения на участниците от страна на риалити-формата, се оказва, че тази година няма кой да влезе в „Ол старс“ и предаването е под въпрос.

Миналата година то не се състоя именно заради липсата на мераклии. А тази година още отсега Тупарев е тръгнал да агитира бивши брадъри, но се натъква само на откази или безумни условия и претенции, които няма как да удовлетвори. Затова и отново риалитито виси на косъм и най-вероятно няма да се заснеме, издават от продукцията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Браво на Кичка Бодурова! Живей си живота, пази здравето и достойнството си и това на близките ти! Далеч от дребни сребролюбци, като Тупарев, Маги, Иван и Андрей…Хора ,които заради пари и лична изгода съсипват здравето и името на избрани от тях талантливи личности. Достойнство и име се гради с години, с труд , умения и талант, а се срива от дребни алчни душици заради рейтинг и пари!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *