Вижте коя депутатка стана „нежното“ острие на ГЕРБ! И се заби в Корнелия Нинова!

„Нежното острие на ГЕРБ Десислава Атанасова„. Така започва поредната БЛИЗаческа статия за управляващите.

След като сайтът цял ден хвали подвизите на премиера как спрял до катастрофирала кола и наредил на гардовете си да извикат линейка, журналистите тръгнаха на ежедневния си преглед из фейсбук профилите на министри и депутати, за да сътворят някоя новина.

И веднага откриха „интересен коментар“ в личния си фейсбук профил на бившата юристконсултка на Русенската лудница и бивша здравна министърка Десислава Атанасова.

С типичната си злоба и отрицание тя коментира под заглавието : „Паралелният свят Корнелия!“ как  БСП празнува 125 години от създаването на партийна организация в Разград. На  стената стоял  ликът на Димитър Благоев, а в началото на празненството прозвучала  любимата му песен „Ален мак самотен нейде“.

Не стига това, възмущава се Атанасова, а на входа участниците в сбирката получавали рекламни материали, даже и лика на Благоев с магнитче.

В залата имало хора с побелели коси, а Корнелия Нинова живеела в паралелен свят, като призовавала към събуждане на електората и борба с потисничеството. Част от хората били задрямали поради преклонната си възраст,  всички стискали по една червена роза, пише ехидно ексминистърката.

След това проявява завидни познания по творчеството на Благоев и съветва участниците да прочетат неговото “ съчинение“ …„Що е социализъм и има ли той почва у нас?“

И си отговаря. През 2017- та няма  социалистическа партия, защото  тя се е превърнала в  комунистическа, след като е станала  на 125 години, а почва у нас такава партия  няма  и това го показват всички победи на ГЕРБ.

Абе, Деси, абе Дуловско чедо с многото прякори…

Ти на събранието ли беше поканена, или ти го разказаха? По картинка ли коментираш, или просто така?

Какво те интересува кой как празнува?

Или пускаш отровно жило и се изживяваш като съдник?

Точно ти?

А да ти припомним ли как протича едно общинско събрание на ГЕРБ? Яки пазванти дебнат по вратите и проверяват по три пъти делегатите. Не журналистт, а и пиле не може да прехвръкне. Вратите се затварят, а вътре агитацията е снимки на Бойко Борисов, книга за Бойко Борисов, сувенири с лика на Бойко Борисов, вафли и запалки ГЕРБ, календарчета ГЕРБ и Бойко Борисов. А делегатите вместо гербер, стискат роза. Пък решенията са спуснати отгоре също от Бойко Борисов и само се гласуват. Не подлежат на спорове и коментари.

Това нещо да ти напомня? Да ти нашепва кой се държи по -„комунистичестки“? Макар че у нас комунизъм никога не е имало и  няма и да има, въпреки че твоята партия упорито се опитва да ни натрапи пълна диктатура.

Колкото до това кой какво пее, като празнува, по-добре „Ален мак“, отколото „Цъфнал ГЕРБ“ в изпълнение на Цецка Цачева.

Не мислиш ли така „нежно острие“?

И се замисли още нещо.

Коменторите под статията за изказването ти във Фейсбук бяха забранени.

Хората нямаха право да ти опонират и да кажат какво си мислят.

Защо ли?

Ами защото и нас ни е срам да напишем какво мислят!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. АЗ ПЪК ЩЕ НАПИША КАКВО МИСЛЯ ДИКТАТУРАТА НА УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ ГЕРБ Е ВРЕДНА ЗА НАРОДА И БЪЛГАРИЯ ТЕ ЦИГАНИЗИРАХА РОДИНАТА НИ И УПРАВЛЯВАТ С НАСИЛИЕ И ИЗМАМА СРИНАХА БЪЛГАРИЯ ПО ЖЕЛАНИЕ НА АМЕРИКА А ЕС Е САМО КАПАНА НАТО СЕ РАЗПОЛАГА КАТО ГОСПОДАР НА БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ СКАНДАЛИ С БРАТСКА РУСИЯ СЕ КОВАТ В ГЕРБ НАГЛИ И ГАДНИ СА ЗАТОВА СА НАЙ МРАЗЕНИ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД АКО ИМА СЪМНЕНИЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ С РЕФЕРЕНДУМ И ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ ЧЕ НАРОДА ИСКА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА А НЕ 240 КРЪВОПИЕЦА КОИТО ОТПРАВЯТ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ТЕРМИНАЛ 2 И КЪМ ГРОБИЩЕТО УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ Е РАЗРУХА НА БЪЛГАРИЯ ГОСПОД ДА ГИ УБИЕ ВСИЧКИ В ГЕРБ ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ

  2. Един въпрос: защо Станислава слиза до нивото на късите крачета?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *