Явор Дачков: Има време до изборите Кирил и Асен да се стопят до 6 %, а БСП да си смени лидера

Хора, които вчера научиха името на Пеевски, днес го повтарят като папагали, за да ловят електорат на жълтите павета. Това „нещо“ на Кирил и Асен е карикатура, а не промяна.

Най-бесни в момента са Христо Иванов и Корнелия Нинова. Иванов за втори път с изумление гледа как Кирил и Асен му крадат избирателите като джебчии в тролея. Да не се чуди. US-амбасадата е вдигнала ръце от него и крепи „Промяната“. Мисля, че Корнелия Нинова се замисли за момент дали да не удуши с две ръце Кирил Петков в кошарката на Народното събрание, защото той сам се свали от власт. Добре би било следващото служебно правителство да извади всички сделки за оръжие, договорите за газа с частните прекупвачи и да се започва с чегъртането на „Промяната“ и бесепето на Калоян Методиев. Има време до изборите Кирил и Асен да се стопят до 6 %, а БСП да си смени лидера. Този беше боец, но явно вече е хванат от геополитическите господари за гушата и е в тежка зависимост.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Днес всичко е добре,ама утре..?С тия идиоти,бивши,настоящи и бъдещи-проститутките репи да ядат!Как не се намери един читав човек да поведе тоя изстрадал народ,как няма един Путин и у нас?

  2. Нинова постигна поставената й задача да унишожи социалистическата партия. Това което сините не успяха да направят с лустрации, ялови хули и дългогодишна подпомагана от САЩ ерозия на червената идея, Нинова го пстигна с превземане и оглавяване на партията и вземане на решения и действия които разочароват и отблъскват членовете и симпатизантите й. За никого не остана съмнение относно осветляването на прикритата американска цел за разболяването и умъртвяването на остатъците от комунизма чрез вкарване на ракови клетки вътре в организма му. Безразсъдното набутване във властта, уж за да подкрепи управление за разправа с безчинствата на Тиквата и изчегъртване на метастазите му проникнали във всички органи на държавата, на практика показаха пълен отказ от очаквано възмездие и инкасиране от Нинова на всички негативи от нефелното управление на нововъзникналата партия ПП без опит, програма и идея за управление. Очакванията че Нинова ще бъде вътрешен коректив и спирачка за крайни безразсъдни изхвърляния на партньотите от коалицията бързо се изпариха и в резултат ще наблюдаваме наближаващото след 30г. стопяване и деградация погребение на БСП – изразител на надеждите на по-голямата част от населението да води страната според интересите й и традиционната привързаност към Русия.

    • Не, не, не си заравяйте главата в пясъка! Нинова е една от всичките бездарни, партийни тарикати, които са като бетонен похлупак на БСП. Тези хора са вдигнали собствената изгода в култ и въпреки „левите“ си приказки, са толкова десни, колкото никой новоизлюпен демократ, не би могъл да е. По лесно е да оставим последните привърженици погребани в този гроб, отколкото да се прави промяна. Тази партия е вече история.

  3. Аз съм комунист, социалист, марксист – вричайте както искате тази идеология трето поколение. Дядо ми Димитър Филипов /мола на бъркайте с Филип Димитров/ наред с Благоев, Димитров, Кирков, Марков и други е учредявал партията БРСДмП. Татко, Иван Петров Изатовски се присъединява съм движението вече като комунист – един от първите членове на новосъздадената БКП. Брат на мама Вера Филипова Мирчо Филипов е убит като РМС-ист приз 1925 г. Татко – телеграфист на пощата в Берковица заедно със Замфир Попов железничар от село Суточино сега Замфирово са ръководили въстанието в града. Те успели да превземат пощата, полицейското управление, кметството и гарата. При потушаването на въстатнието татко с група въстаници се е отправил към прохода Петрохан са , защото чеса предполагали, че царските войски ще дойдат по най-късия път именно през Петрохан, обачеКте са дошли с влак и артилерия през Мездра и Бойчиновци .Какво можеха да направят хората на Замфир, вСъоръжени с допотопни пушки срещу царската артилерия. Така въстанието е било потушено с много кръв. Справка Гео Милев „Септември“. Следва…Една подробност: когато татко и мама се оженили в Берковица кум им беше Марко Марков – той е баща на Емил Марков, убит при полицейска акция в София. Имаше 9ж.к. „Емил Марсов“ в София. Като разбрал за разгрома на въстанието татко се прехвърлил в Югославия, а от там в СССР и отседнал в Москва. По-късно по нелегални канали през Виена в Москва пристигнала и мама. До заминаването си тя се е крила по нелегални квартири при сигурни хора, защото полицейския началник й беше вдигнал мерника.
    В Москва татко завършва Ленинска партийна школа и постъпи на работа в Киминтерна, а мама завършила медицина в 1-ва градска болница. Тук се раждат сестра ми Вихра 1932 и аз 1934 г. Живеехме в Замоскворечий район, което означава зад река Москва по отношение на Кремъла, сега почти в центъра. При нас често се събираха хора от българската колония. Идваха при на Иван Винаров със съпругата си Галя, Коста Стоянов със съпругата си Валя и майка му баба Йордана от Суточино, Дамянови, Дорчеви, Грамчиви, Царвуланови. Ивон Шмугарски от Берковица, впоследствие той замина като доброволец за Испания и там е загинал. Те пееха български песни, а понякога ме качваха на стол да декламирам стихотворения, на руски, разбира си, бъ бъгарски разбирах, но не говорих. Ето едно от тях:
    Жили три друга товарища
    В маленьком городи Н
    Быри три друга товарища
    Взяты фашистами в плен…
    …………………..
    Их растривави за городом
    Возле разрушеных стен
    Вот как погибли три друга товарища
    В молиньком городи Н.

    или или
    Он хату покинул пошел воевать
    Чтоб землю крестьянам в Гренаде отдать.

    Стихотворения са епизоди от гражданската война в Испания. Тогава за тази война много се гонореше. От там започна настъпеинието на фашизма в Европа. Следва…
    ч

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *