Текат последни пазарлъци! Вижте кой ВИП ще спечели Брадъра!

Последни пазарлъци текат трескаво в покоите на Нико Тупарев и компания.

Трябва до седмица да бъде избрана любимата звезда на България, а то звезда до звездата, юнак до юнака, нервак до нервака.

Тото беше фаворитът на продуцентите, а под сурдинка се говори, че даже си бил платил победата. Обаче както си кротуваше и сваляше мадамите, внезапно показа агресивното си лице и за нула време срути имиджа си на прогресивно рапърче, което кара момиченцата да го замерват със сутиени и прашки. Тупарев разчиташе на фенската му маса, без да се сети, че тийнейджърите Вип Брадър не гледат, камо ли да гласуват.

Шеф Петров също влязъл с условие, че поне ще стигне до финал. Сега ще му е трудно да иде и до полуфинал, тъй като сприхавият му характер и клюкарският нрав  го направиха един от най-мразените играчи. Не остана жена, неунизена от него. Не остана мъж, с когото да не се е скарал. Дори сдъвка единствения си приятел Алфредо Торес.

Сашка Васева пък е толкова уверена, че ще спечели, че даже не си дава труда да се уговаря с продуцентите. Тя си живее в действителността отпреди 20 години и в главата си никога не е излизала от нея. Облича се като момиченце, или като фатална жена, носи се по прозрачни нощници и нелепо метнати кожи върху тях, гримира се като маман и смята, че вън зрителите припадат от кеф, като я гледат. Е, някои може и да припадат, но то е от смях.

В момента продукцията има нов фаворит. Джулиана Гани. Непрекъснато изтъкват доброто й сърце, милото й отношение към всички, даже й дадоха главната роля в традиционния филм на шоуто, но изправена до „майка“ си Енджи,  изглежда като нейна гротескна карикатура. За лигавенето на екран да не говорим.

Джулиана може да е любим силикон на  България, любим балкон, но и за отражение на звезда не става.

Продукцията държи и скрит коз – Даниел Петканов или Александра Богданска.

Които обаче възмутиха с зрителите с разюздания си интимен живот.

Един- единствен човек вътре е достоен да спечели и това е Маргарита Хранова!

Само че тя като Йорданка Христова, ще заеме почетното второ място.

Защото никой не слага в уравнението Мегз.

А тя има хем парите, хем ината да си купи титлата…

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *