Борисов се покри като мишка! Ще има ли предсрочни избори? Отговорът е…

Замириса на предсрочни избори и Борисов е по-уплашен от всякога.

Исканият вот на недоверие е атака с неговите камъни по неговата глава.

След като дълго тръби, че е преборил корупцита, се оказа, че не само не я бори, ами и пречи да се създаде работещ орган за борба с нея.

Топката продължава да се прехвърля кой да води бащината дружина и по-точно кой да назначи председателя на прослувутата антикорупционна  комисия.

Румен Радев иска да я вземе под опеката си, но не му дават.  Защото борбата била приоритет на ГЕРБ. А какъв е приоритетът на партията, всички го знаем – кражбите и далаверите.

Защо наистина за тази комисия се изказаха толкова хора, води се такава битка,  а никой не я назначи? Много просто. Без нея се краде по-лесно. Управляващите се правят на слепи и глухи за искането на народа кражбите да спрат. Не чуват и директивите на  ЕС, че у нас се граби най-много и това трябва да спре, иначе ще си стоим на опашката по всички показатели.

Това каза и депутатът от БСП Жельо Бойчев, че ГЕРБ се е провалила в борбата с корупцията и трябва да си ходи. Народът иска да да живее в правова държава, в която крадците отиват в затвора, а не стоят в топли управленчески кресла, но докато ГЕРБ е на власт, това няма как да се случи.

Нито един корумпиран не е осъден. Напротив. Лъсват далавера след далавера, а управляващите  замазват и продължават да крадат. На това трябва да се сложи край и затова БСП и ДПС искат вот на недоверие и оставка на правителството, което за пореден път измами България.

От своя страна ГЕРБ размахват европредседателството ни като меч и щит и твърдят, че опозицията искала да дестабилизира страната точно в този момент, за да ни изложи пред ЕС. Надигат се гласове на всякакви политици и псевдополитици, социолози, политолози и даже шамани с призив – дайте да изкараме председателството, дайте да се представим пред хората и да не се излагаме, да си покажем фалшивите усмивки, а не голите задници, пък после да си оправяме бакиите вътрешно.

Впрегнати в битката са дуловски принцеси, асфалтови далавераджийки, щатни математици, професори, бивши агенти на ДС и всякакъв медиен слугинаж. Опозицията се изкарва от черна по-черна, управляващите се славят като светци и великомъченици и по сайтове и телевизии се водят епични битки, леят се лъжа след лъжа с една единствена цел – ГЕРБ да си остане във властта и да управлява доживотно.

А Борисов  – докато му омръзнем.

Но този път самият народ не иска това да продължава.

Всички онеправдани са вдигнали мерника на Бащицата и свитата му и да го изхвърлят от политиката.

В момента Бай Суджук се е снишил и е наредил на приближените си да му вършат мръсната работа.

Цветан Цветанов обаче я свърши като кучето на нивата. Той дотолкова изнагля, че заяви – и да свалят Борисов от власт, ще направим предсрочни избори и пак ще спечелим.

Пак ли същия сценарий?

Пак ли с мъртвите души в списъците?

На народа му писна, Господин шест апартамента!

Народът не иска да печелите.

Не иска и да губите.

Просто иска да ви няма!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. НЕ САМО БСП И ДПС ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ИСКАМЕ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА МАФИЯ ГЕРБ НАЧЕЛО С ГЕОМАФИОТА БОРИСОВ Е ВЪВ ВРЕДА НА НАРОДА И БЪЛГАРИЯ ТОВА ДОКАЗВАТ ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ СЕЯТ СМЪРТ И РАЗРУХА С КОРУПЦИЯТА НЯМА ДА СЕ ЗАЕМАРТ НИКОГА ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНАТ ОТ СЕБЕ СИ СЪТВОРИХА БЕЗБРОЙ СКАНДАЛИ С БРАТСКА РУСИЯ ТЕ СА ГЕНОЦИД ЗА НАРОДА И РОДИНАТА О С Т А В К А БОКЛУЦИ МРАЗИМ ВИ ФАЛШИВО СЕ САМОИЗБИРАТЕ ТОЗИ ПЪТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЯМА ДА ВИ ПОЗВОЛИ ДА СЕ ГАВРИТЕ НИЕ СМЕ ТЕЗИ КОИТО ИЗБИРАТ КАКВО ОЩЕ ЧАКАТЕ ДА ПРЕВЪРТИ НЯКОЙ И ДА ВИ ГРЪМНЕ

  2. ГОСПОЖА СЛАВОВА, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА НАПИСАНОТО ОТ ВАС. ПРОСТЕТЕ МЕ ,ЧЕ ЩЕ ВИ ПРОВОКИРАМ И ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯ ДА ВИ ЗАДАМ НЕТАКТИЧНИ ВЪПРОСИ.И ТАКА, ВИЕ СМЯТАТЕ ЛИ , ЧЕ ОБЩЕСТВОТО НИ ЖЕЛАЕ ПРОМЯНАТЯ И Е ГОТОВО ДА Я ОСЪЩЕСТВИ? ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ МИСЛИТЕ, ЧЕ НАРОДА Е ГОТОВ ДА ИЗХВЪРЛИ БОРИСОВ ОТ УПРАВЛЕНИНТО НА МОЯТА РОДИНА? А КАКВО ЩЕ ДОЙДЕ СЛЕД НЕГО НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА? КОИ СИЛИ СА СПОСОБНИ ДА РАЗБИЯТ СТАТУКВОТО?ИМАТЕ ЛИ УВЕРЕНОСТ, ЧЕ ПОРЕДНИТЕ ИЗБОРИ НЯМА ДА БЪДАТ „СПЕЧЕЛЕНИ“ ОТНОВО ОТ ГОСПОДИН БОРИСОВ? ЗАЩО ЛИ БЯХА УВЕЛИЧЕНИ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯТА НА АДМИНИСТРАТИВНИЯ АПАРАТ? НО СТИГА СЪМ ЗЛОУПОТРЕБЯВАЛ С ВАШЕТО ТЪРПЕНИЕ ДА ЧЕТЕТЕ И ,НАДЯВАМ СЕ, ДА ОТГОВОРИТЕ НА ЗАДАДЕНИТЕ ОТ МЕН ВЪПРОСИ . БЪДЕТЕ ЖИВА И ЗДРАВА.

  3. Не се иска много ум , за да разбереш, че е фалшива новина ! И ако за Местан е разбираемо защо го ненавиждаме, то защо Сидеров ? ….Разни сайтчета пишат по негов адрес глупости и небивалици, ама за В. Симеонов не смеят, защото ще си намерят майстора ! … И какво ако турските националисти от ДПС, заедно с БСП бутнат правителството ? – ще цъфнем и вържем с тях ли ? Доста дълго те управляваха и “ приватизираха “ ! Сега ОП искат да вкарат закон за отмяна давност за престъпленията в приватизацията и крадливите се разпищяха, а вие като последни глупаци сте на тяхна страна !

  4. Смяната на Борисов и изгонването на всички мошеници от правителството, няма да промени из основи положението на страната. За да стане това, трябва да се върнем в миналото, в системата която беше свалена от предатели, крадци и мошеници. А, това е почти невъзможно. Смяната на Борисов с Радев, може да облекчи положението, но не се знае за колко дълго. Милионерите и милиардерите на света, няма да допуснат големи промени.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *