„ВЕЛИКО НАРОДНО ВЪСТАНИЕ – V“ – Ден 100 на Протеста! (16.10.2020) ГЛЕДАЙ НА ЖИВО:

Над 100 хил. души се събраха в триъгълника на властта за петото поред Велико народно въстание. Мощни викове „Оставка“ и „Мутри, вън“ тресат центъра на София. Хронологията на събитията следим на живо със снимки /вижте галерията ни в края на материала/ и видео, излъчващо протестното събитие на живо.

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО:

https://youtu.be/MuiWDJT3XGo

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/z7nv2CZzB-U

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Най големия Бабаит който беше в България и сега гледа от страни и насажда страх и омраза чрез болната сган гн.Чрепа-Бошков които до преди година беше все още исие с ГЕРБ-аджиите и пускаше от гювеча на БСП-арите кльопачка от хазарта и си играеше мръсните си игрички както си изка и сега му се изка но му взеха и Еврофутболите и лотарийките и отборчето и античките и сега момчето и много озлобено и дерзае там някаде и чака и тропа да доидат по скоро избори че иначе няма да го бъде тука в Българииката това е полуженийцито с такъв баш бандит и мафиот!!!

  2. „Велико народно въстание“ вече пето. Пародия. В съвременната ни история знаем за 3 въстания: Априлското и 2 през Септември. С оръжие. Третото успя. А вие с яйца и домати. Смешници.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *