Варненци Освиркаха Борисов: „Оставка“, Ще влезеш в Затвора, Толуп“! (С ВИДЕО)

Днес премиерът-посмешище Бойко Борисов посети тайно Варна, но бе посрещнат от недоволни граждани със скандирания: „Оставка“ и „Мутро, Вън! Протестиращите го призоваха да отиде и да инспектира авариралата за пореден път тръба във Варненското езеро.

От месеци Борисов се крие от „всенародната любов“ и журналистите, като се придвижва по тайни маршрути, а пиарите му умишлено не обявяват предварително местата, които ще посети. За посещенията му се разбира от качени във „Фейсбук“ видеа чак след като срещите са приключили.

Очевидно получили предварителна информация обаче, група варненци причакаха Чекмеджан пред новата църква „Св. Прокопий Варненски“, която тази сутрин бе осветена. Борисов постоя няколко минути вътре, след което побърза да си тръгне под канонадата от скандирания и закани на протестиращите да го вкарат в затвора.

По-късно стана ясна и причината за тайната визита на Борисов:

В знак на благодарност за изключителни заслуги към Варненска и Великопреславска епархия митрополит Йоан е наградил премиера с най-високия орден на епархията – „Свети апастол Андрей Първозвани“. Освен това Борисов е получил и подарък икона.

Награда е получил и придружаващият го министър Кирил Ананиев. Той пък е бил дарен с  Почетния знак на Варненска и Великопреславска епархия, както и икона на Иисус Христос. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *