Путин: Русия е на прага на Икономически Бум! Това всъщност Дразни Западните ни партньори!

Традицията на политиците в САЩ да се кълнат над Библията не кореспондира с подкрепата им за еднополовите бракове, а основополагащата им идеология  за „американската изключителност“ е напълно противоположна на християнския морал и ценности и повече се доближава до расизма и фашизма. Това заяви руският президент Владимир Путин пред руски медии. Путин припомни, че бракът е свещен съюз между мъж и жена и подчерта, че Русия в никакъв случай не трябва да следва американския пример, който е деградивен за обществото и отделния човек. На 10 февруари т.г.  руският президент проведе закрита среща с главните редактори на водещи руски издания. На 14 февруари фрагменти от разговора бяха показани от телевизионния канал „Россия-24“, съобщи ТАСС.

Руската нация е достатъчно млада и пика на нейното развитие тепърва предстои, а нейният „безкраен генетичен код“ се основава на междуетническото й единство, каза Владимир Путин. Той отбеляза, че вярва в „теорията за страстта“ на историка Лев Гумильов. Според Путин сърцевината на руското бъдеще е чувството за патриотизъм и любов към родината.

Владимир Путин увери, че Русия няма да изостави Донбас. „На нашите плещи – казвам на нашите плещи с вас, защото вие сте четвъртата власт – лежи огромна отговорност за Русия. И преди да вземем каквото и да е решение, трябва да помислим за последиците от всяка наша стъпка“, каза Владимир Путин.

Президентът отбеляза, че колкото по-силна става Русия, толкова западните политики за нейното сдържане се засилват. „И колкото по-силни, независими и свободни ставаме, толкова по-агресивна става тази политика на ограниченията, критиките и санкциите срещу нас“, каза Путин.  Той заяви, че Русия е на прага на голям икономически възход.

Руският лидер смята също, че влиянието на Руската федерация в постсъветското пространство нараства. По думите му, за да предотврати това нарастване на влиянието на Москва в Азия, Западът ще използва амбициозни и жадни за власт хора от руския свят, които същият е превърнал в свои агенти.

Путин е уверен, че постиженията на Русия – и настоящите, но най-вече бъдещите, силно притесняват западните й конкуренти и противници. Причината е че Русия е страна с огромен потенциал за развитие и не е трудно да се предположи какво ще е нейното бъдеще. Той обърна внимание и на факта, че руските учени изобретиха най-добрата ваксина срещу Ковид-19, за която в момента преговарят да закупят или произвеждат над 100 страни в света.

Президентът обеща, че мерки срещу чуждестранните интернет платформи в Русия ще се предприемат само в случай на враждебни действия от тяхна страна и при наличие на местни алтернативи. Путин отбеляза, че Русия има перспективи за развитие на свои услуги в тази област. Като пример той посочи изключително успешната руска платформа „Яндекс“. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *