Българийо, няма да те пощадят! ВНИМАНИЕ: Готви се МОЩНО СОРОСОИДНО НАСТЪПЛЕНИЕ Срещу Българската Нация!

Джордж Сорос
Джордж Сорос

Няколко дни преди Бъдни вечер платените соросоидни медии проглушиха ушите на българската нация с една „блага вест“. А именно: Създаването на новата политическа формация „Да, България“.

Поне официално, инициатор на проекта е проваленият правосъден министър Христо Иванов. Обществена тайна е обаче, че зад новия соросоиден проект „Да, България“ стои т. нар. политико-финансов кръг „Агнешки главички“. Според медийните им клакьори, новата партия щяла да направи това, което Реформаторския блок не успял. А именно – да реформира правосъдната система, да създаде истинска демокрация и прочее алабалистики…

Нужен е само един поглед върху участниците в това Соросоугодно начинание, за да видим, че става въпрос за
сбор от политически неудачници, корумпирани типове, псевдо-неолиберали на чуждестранна хранилка и стари муцуни.

Драги читатели, как ви се струва Иван Костов да бори корупцията? Проваленият юрист с отнети адвокатски права Христо Иванов, да реформира съдебната система? Радан Кънев, който в продължение на година беше едновременно и опозиционер, и във властта, да гради парламентаризъм (направо британски)? А, „честният“ бизнесмен Иво Прокопиев, да участва в изграждането на силна българска икономика? Нелепо, разбира се.

Тъй като едва ли въпросните личности се надяват, че все още има глупаци, които да им повярват, най-вероятно ще се борят за преформатирането на психодясното пространство. И за тях, и за всички други е ясно, че „Да, България“ няма да вземе повече от 1-2 % на избори. Това впрочем се потвърждава и от социолозите. В общи линии за тях ще гласуват разни „зелени“ тревомани, софийските хипстъри, няколко псевдоинтелектуалци и зажаднели за финансиране грантови протестъри.

Каква тогава е истинската цел на новия проект „Да, България“? За да разберем това, трябва да обърнем поглед към случващото се в истинската родина на Христо Иванов и грантовите протестъри от „Америка за България“. Става дума за САЩ!!! Там Доналд Тръмп поведе тотална война срещу неолибералите и неоконсерваторите. Целият му кабинет е съставен почти без изключение от палеоконсерватори (традиционалисти, християни, антиглобалисти, патриоти, антилиберали и умерени изолационисти).

С всяко следващо назначение или действие на Тръмп, почвата под краката на либералите става нестабилна. Не, че Доналд е ангел и не че с влизането му във властта САЩ ще престанат да бъдат имперска сила, но американското финансиране за треторазредни местни васали в периферни колонии като България, ще става все по-ограничено. По намалялото финансиране към тях, родните грантаджии вече осъзнават, че в кочината няма място за всички. И по тая причина проваленият министър Христо Иванов, загубилият президентската надпревара Трайчо Трайков и Костовото протеже Радан, искат да се дистанцират от някогашните си другарчета от РБ. СДС и партията на Кунева трябва да бъдат избутани от политическото пространство, за да има достатъчно грантова храна за тях самите- „истинските“ протестъри и грантаджии.

Това обаче са неволи и терзания на родните хрантутници. Техните господари, а именно неолибералите зад Хилъри в САЩ и г-н Джордж Сорос, който подпомага финансово операциите на ЦРУ в Източна Европа, очевидно се готвят за ново настъпление. За последната година те понесоха няколко тежки загуби- като се започне от Брекзит-а и се стигнем до избирането на Тръмп…

Централна Европа и Балканите, които 27 години бяха поле за социалните им експерименти, са на път да се изплъзнат от меката хватка, с която ги държи САЩ. В Унгария и Полша управляват консерватори с националистически уклон, които все по-често взимат дръзки самостоятелни решения и все по- смело нападат интересите на Сорос и компания.

В тази сложна обстановка за американските неолиберали е изключително важно да си гарантират верноподаничеството на България, защото ако я изгубят, губят Балканите! А както виждаме и нашата страна започва бавно да се освобождава от хватката им. Неолибералния авторитарен западен проект ГЕРБ загуби за пръв път на избори, което може да се приеме за директна загуба на неговите създатели Ангела Меркел, фондациите „Ханс Зайдел“ и „Конрад Аденауер“ (а съответно и на Сорос, който има силно влияние над Ангела).

Все по- мизерните условия на живот, нелепата западна пропаганда и мигрантската криза накараха и българския народ да прогледне. И той започна да преоткрива патриотизма и националното си достойнство. Затова родните Соросоиди се нуждаят от нов проект, който да обедини най-твърдото ядро от грантаджии, протестъри и олигарси в България. Дори „Да, България“ и ДСБ да нямат силите да влязат в парламента, оттук нататък всеки опит за формиране на сериозно дясно присъствие в политиката, ще трябва да минава през тях. Тоест – основната цел на проекта „Да България“ е да обсеби и приватизира цялото дясно пространство в българската политика. Втората цел на този проект е ако на власт дойде нежелано за господарите им от Вашингтон правителство, това протестърско ядро по вече изпитани методи, да създаде истински хаос в столицата чрез протести, окупации и медийни атаки. Не са им нужни стотици хиляди политически симпатизанти. Трябват им само няколко десетки хиляди добре платени, верни и фанатични слуги, които са готови да тероризират всеки несъгласен с тях.

Джордж Сорос

Някой би казал, че 2-та процента, които Христо Иванов и Радан Кънев ще вземат, просто не са достатъчно, за да оправдаят очакванията на Сорос. Но това може много лесно да се промени с упадъка на ГЕРБ. Ако не на тези парламентарни избори, то на следващите, Борисов ще се нуждае от обединение вдясно, защото електоралната му подкрепа се срива изключително бързо. Освен това при предстоящото тотално маргинализиране на СДС и Куневото ДБГ, техните десни симпатизанти ще трябва да се насочат към „Да, България“ и Радан. Разликата е, че този път парада ще го водят най-лоялните на глобализма, неолиберализма, Вашингтон и Сорос хора, а не просто поредните български далавераджии като г-жа Кунева и Ненчев. Този път няма да има място за оправдания и провали, Сорос иска резултати и неговите подплашени слуги знаят, че няма да има прошка и грантове, ако не досъсипят България.

В дългосрочен план тактическите цели на „Да България“ са ясни: Без значение коя партия е на власт в България, правосъдната система, образованието и финансите на страната ни трябва да бъдат поети от лоялни соросоидни фанатици като Христо Иванов и костовистите. Само така Сорос ще може да запази България като бастион на господството си в Източна Европа! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Приятели,

    “Красивите” свръхлиберални соросоиди с прякор “реформаторите”, мутирайки в нови партии, щели да продължат СЪВМЕСТНАТА СИ ПОЛИТИКА с присъдружната им партия ГЕРБ за доунищожаването на България… Водени от Боко-бухалката, гербероидите искат да продължават терора си и кражбите… сякаш не виждат накъде “духа американския вятър”… С логорея и пустословия ГЕРБ и “Реформаторите”, превръщат България от с мръсни сороски пари от Светска държава в концлагер на Ислямския и Турския халифати…
    (Соросоиди – съкратено е от „Сорос“ и „идиоти“…
    – По смисъл „Сороски“ (притежателно) и идиоти (хора с интелектуална недостатъчност, съгласни срещу пари да работят за унищожаване на държавата си в полза на чужди, а по-точно американски интереси…)“…

    “Политическата им платформа е плана “Ран-Ът”
    “ – Работим единствено за личните си интереси и за началниците във Вашингтон.
    – Разваляме това, което винаги е било хубаво етично и морално в страната ни.
    – Правим бога си за посмешище и внедряваме в страната секти и дори друга религия, като финансирането на храмовете им е поемо от жертвите – народа.
    – Подкопаваме престижа на образованите хора, ако успеем вкарваме ги в машинации и в подходящия момент, ако не ни слушат, ги опозорявяме.
    – Създаваме конфликти и раздори на сатанинска, етническа и всяка друга основа
    – Настройваме млади срещу стари
    – По всякакъв начин спъваме работата на държавните органи
    – Внедряваме навсякъде свои шпиони
    – Омаломощаваме армията и полицията
    – Насаждаме потискаща и отблъскваща музика
    – Използваме спокойно наркотици и проституция за упадък на етичните устои в страната…
    – Не пестим нито обещания, нито пари за подкупи, защото всичко това носи големи лихви и лично наше богатство…”
    Истината:
    Ето и “видимите резултати” от досегашната им СЪВМЕСТНА “политика”…::
    – Българските пенсионери гинат в глад и мизерия със 160 лв. пенсия.
    – Над два милиона българи живеят с доходи под прага на бедността от 300 лв.
    – Над 28 милиарда заеми и лихви…, та и правнуците ни да не могат да ги върнат.
    – Заради американски интереси ни лишиха от всички перспективни постове в ООН, ЕС и от свръхпечелившите ни енергийни проекти.
    – Напълниха България с мигранти, границата ни е като продънен кош, а с герберско-реформаторско съгласие, Танте Меркел ще ни връща “най-лошите” терористи и дебилите…
    – Битовата престъпност е извън контрола на държавата. Изнасилват, убиват и обират родителите ни ежедневно и безпрепятствено, а Социоложката-министърка заяви в парламента – “…ми кво да напраа…”.
    – Българите силно намаляваме благодарение на проведените „успешни“ икономически, здравни и социални реформи.
    – Сорос и мекерета му практически успяха да ликвидират българския дух в много млади българи, чрез медии и Образователната ни система. Род, родина, семейство, патриотизъм са лоши думи, а Вазов, Левски и Ботев са терористи…
    – Практически нямаме армия, полиция…
    – Българския бизнес е рекетиран от държавата и едва крее.

    Така, че избора ни за тази пролет е лесен…:
    – ПО-ДОБРЕ с Министър-Председател “демократа” ДИНКО от Ямбол и “Вълци единаци”, като Румен Радев, ОТКОЛКОТО да видим като официален ислямски проповедник в софийския храм “Александър Невски”, “реформатора” ДЖИХАДИ-ДЖОН от Лондон…!!!
    .

  2. То пък сорос да не живее с орлите, че да мисли в „дългосрочен план“. Песента му е изпята вече! Няма накъде! Край не, ами К Р А Й !!!ОКОНЧАТЕЛЕН при това! Хич и да не се надява! ПРОМЯНАТА ЗАПОЧНА – ИСТИНСКАТА и няма сила, която да я спре щото АКО БОГ Е С ТЕБ, ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е СРЕЩУ ТЕБ !!!КРАЙ на комедията!Fin de la comédie!!!

  3. Изключително точен анализ за 27 годишният преход.Не ми остава друго …..
    освен да ви поздравя и все тъка да се борим срещу престъпниците и крадците.

  4. НЕЩО УНИКАЛНО СТЕ СВЪРШИЛИ ОСТАВА УМНИ ГЛАВИ ДА ГО ПРОЧЕТЪТ И МУ ДАДЪТ ГЛАСНОСТ.

  5. Да, няма да е зле тази статия-къртач да се сподели и разпространи в колкото се може повече групи и форуми във фейсбук, за да може колкото се може повече хора да я прочетат и да се събудят!

  6. Е то престъпността е ясно кой я създаде.По заповед на щуката ДРАГАЛЕВСКИЯ ГУРО ЛАБОРАНТ я усъвършенства сля се с държавата.То,че Тикви не бива да ни управляват добре.Но Правешки дебелаци и служители на ГАЗПРОМ САШЕТА разни.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *