Йоана и Ненчо Балабанов се Разделиха! Сватба няма да има! Виж Тук:

Романтичната история на Ненчо Балабанов и Йоана Драгнева за втори път стигна свещения си конец.

Звездната двойка отново се раздели, като и двамата се постараха да не вдигат много шум в пресата.

Имитаторът на Бойко Борисов е прекалено самовлюбен, за да обича друг човек, шушукат техни приятели. Както изглежда мил и весел на екрана, така в истинския живот е своенравен и капризен.

Без да му мигне окото, той изостави годеницата си Йоана Драгнева не само в реала, но и в социалната мрежа. Кой кого е изтрил от профила си не става ясно, но от седмица насам Ненчо си е сложил пак статус необвързан и чака нова мацка да кацне на мушката му. А мераклийки за това не липсват. Фенките му са напълнили цели няколко страници в профила му.

Към момента Йоана не е оповестила публично, че е свободна, но вероятно и тя ще го направи скоро. На нея й писнало от вечните ангажименти на комика, от това, че я пренебрегва в името на кариерата си и приема всяка поръчка, за да изпъкне на екрана. Певицата мечтаела за повече внимание и уют, които от Ненчо тя така и не получила.

Звездната двойка има опит с разделите. Миналата година по това време между двамата отново настъпи разрив със завършек от типа: „на ти си куклите, дай си ми парцалите“. Но по-късно Ненчо получи прояснение свисше и помоли любимата си пак да се съберат.

За да закрепят връзката си, те отидоха на почивка в Дубай и известно време след това изглеждаха щастливи. Но вече е ясно, че тогава така и не са съумели да залепят счупеното докрай.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *