Бг. Простотия! Ето как Варненски Гробари ПОГРЕБАХА ШАКИРА на промоция! Виж Тук:

В България може да се случи всичко!

Родният предприемачески дух няма граници в устрема си да удари кьоравото и да си докара клиенти.

Това дореде до поредният абсурд с балкански дъх: НАДГРОБНА ПЛОЧА с красива снимка на световно известната певица Шакира цъфна на рекламния щанд на фирма за траурни паметници на ВИП-покойници  до варненското гробище.

Вярно, паметникът е много ефектен и всеки би си пожелал такъв, дори и приживе, но все пак дали не е гавра да погребеш жив човек?

Едва ли звездата, която в момента е на върха на класациите с над 50 милиона продадени копия от няколкото си албума има и най-малката идея, че в малката балканска страна България вече са й стъкмили надгробната плоча.

Но пък, ако не дай Боже, се случи нещо с нея, то варненският каменоделец пръв може да се притече на помощ на опечаленото й семейство, като им изпрати експресно готовото произведение на гробарското изкуство.

До рекламната траурна плоча с лика на Шакира, варненския майстор-каменоделец е залепил и офертата си: „Ако си поръчате цял гроб ( нима е възможно покойник да бъде погребан в половин гроб?!-б.а.), ще си го вземете на… промоция!“. Тук вероятно става дума за тази част, която се дяла от камък.

Нямаме думи за кича и идиотизма на незнайната фирма, но сме сигурни, че ако Шакира узнае, нашенският предприемач дълго ще се влачи по съдилищата.

И изобщо няма да му стигнат парите да си плати делото, дори съдиите да му направят промоция!

Ето и въпросната гробарска оферта:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *