Диляна Попова ВТРЕЩИ феновете: Показа свежо Дупе в Еротична Фотосесия със сина си Борил! + СНИМКА Виж Тук:

Моделката  Диляна Попова взриви мрежата с нова снимка. Перфектно тяло и съблазнително дупе тя показа в присъствието не на кого да е, а това на сина си  Борил.

„В тон преди лягане“ е написала сама красивата брюнетка под кадрото. В желанието си да покаже освен красотата си и своя изискан стил, бившата на Блатечки е изфабрикувала фото, на което тя е полегнала до детето,  нежно обгръщайки го с ръка, а памперса на Борил е модерен и в тон с пелената на бебешкото легло.

Диляна е много грижовна майка и води детето навсякъде със себе си, независимо от ангажиментите, които има.

Наскоро тя показа селфита от Лондон, където последно бе завела сина си. Мъгливият и дъждовен Албион не е много гостоприемен, особено за малки деца, но Диляна предпочита да не се разделя за повече от ден със сина си.

Може би моделката по този начин компенсира раздялата си с Асен.

Според самата Диляна, Блатечки също се изявявал като доста грижовен баща, въпреки че двамата са разделени от доста време.

Пътуванията на Попова до Англия и САЩ не са само разходки.

От много време моделката се опитва да пробие в рекламния бизнес като модел в различни рекламни клипове. За целта тя ходила на кастинги в Лос Анджелис и Холивуд.

Според запознати красивата манекенка успяла да омае журито и вече направила рекламно сефте за популярно казино в Града на ангелите, за което получила щедър хонорар.

Рекламните й спонсори от Америка останали доволни и поискали и в бъдеще да работят с нея.

Диляна Попова най-сетне осъществила и една своя стара мечта. Моделката най-сетне се добрала до Алеята на славата в Холивуд, за да се щракне пред звездата на любимия си артист Марлон Брандо.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *