Браво! Златка намери време за бебето си… за да се снима с него! (СНИМКА) Виж Тук:

Три месеца след като роди сина си Миро, Златка Димитрова намери време  да го покаже на феновете си във Фейсбук.
Тя не пропусна да имитира снимките на Николета и…  майка и син позираха с еднакви тоалети на райета –  тя в червено, защото е момиченце по душа, а той в тъмносиньо, защото се води мъж.

На фотоса плеймейтката е гушнала бебока като играчка, тъй като и без това само си играе с него.

Известно е, че докато беше бременна Злати е споделяла как иска да запише раждането му на видео. Но лекарите й забраниха прищявката, защото знаейки за суетния й характер и как всичко върши за показ, основателно се усъмниха, че ще залее интернет със секциото си и ще предизвика луди спорове, включително и за професионализма на акушер-гинеколозите, които са я израждали.

После, докато малкия Миро растеше,  Златка непрекъснато пускаше снимки от потенето си във фитнеса и даже се показа възкачена на кантар, който сочи минус 18 килограма.

След като оповести във фейсбук, че си е наела бавачка и спи на друг етаж, за да не пречи бебешкия плач на освежителния й сън, Златка бе изядена буквално с парцалите от други майки. Особено от Мис България 2010 Ромина Тасевска, която сама гледа трите си деца и то в чужбина. Титлата й „Майка на годината“ пък бе посрещната с мощно освиркване от българската аудитория.

Затова последва ново интервю, в което Злати запя друга песен: Сама се грижела за детето и отслабнала от безсъние. Майка й била в Бургас, а свекърва й в Луковит, пък и със свекито били в лоши отношения… Затова се грижела съвсем сама за малчугана:

„Имам си помощница, да! Но тя е тук да се грижи за къщата, за да мога да имам повече време за малкия и големия Миро и да се отдавам изцяло на тях!  А това, че намирам и време да тренирам и отслабвам си е моя работа.

Никой няма право да ме съди, аз съм добра майка“, обърна плочата плеймейтката, след като стана за смях. А относно спането на друг етаж, тя обясни, че трябвало да бъде в кондиция на другия ден, за да се грижи за детето си.

А как останалите майки съумяват хем да спят при бебетата си, хем на другия ден са в кондиция, за да гледат тях и домакинството?! Ето тези факти ще си останат пълна мистерия в главата на плеймейтката.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *