Шок! Криско размаха пачка от стотачки във видео-чат! Виж Тук:

Криско  направи опит да шокира феновете си в лайф чата на Фейсбук. Дали под влиянието на някаква субстанция или не, рапърът внезапно показа на феновете си пачка със сто левови банкноти и започна да се кълчи с тях.

Реакцията на почитателите му варираше от телешки възторг до недоумение и смях. Защо държи тези пари вкъщи, запитаха се някои. Сигурно няма вяра на родните бани и с право. На доста певци спестяванията изгоряха в КТБ и рапърът най-вероятно дипли парите си я под дюшека, я в някой буркан.

„Типичен габровец“, отсякоха хейтъри и започнаха да му се подиграват, че твърде малко е заработил. Те му напомниха, че повечето чалгаджии го бият по приходи и то с много. И ако стъпят върху пачките си, ще заприличат на баскетболисти от Висшата лига, сравнени с неговите скромни финансови възможности.

Други определиха тази странна демонстрация на богатство като селска хвалба.

Най-вероятно Криско е показал хонорара си от няколко участия накуп. Пари, които не е имал време да закара в банката. Като на всички певци в България, явно и на него му плащат на ръка и без да се подписва никъде. Възможно е да е събрал банкнотите, за да си плати с тях нов клип, което също се случва на ръка и без удръжка на каквито и да било данъци за статистите.

Каквато и да е била причината, резултатът не беше очакваният от Криско. Демонстрацията на богатство обикновено отблъсква, а не предизвиква луд възторг дори сред най-запалените почитатели.

На всички е ясно, че рапърът печели повече от добре. Той взима луди хонорари от участия. Едновременно с това е продуцент, от която дейност също заработва доста, помагайки на неизвестни певици да станат звезди. Припомняме, че именно той създаде и изстреля в шоу бизнеса скандалната Гери-Никол. Но своенравната богаташка щерка го напусна и започна да се продуцира сама.

„Какъвто и да е бил мотивът на Криско да размаха в ефир пачките пред феновете си, засега тази му постъпка му носи само негативи“, категорични са в социалната мрежа. „Може пък да е бил пиян, или друсан, иначе нямаше да извърши такава простащина, защитават го някои.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *