Шок! Криско Хвана Ася на Калъп, Изневерила му с… Жена!

Ася самаПлеймейтката Ася Капчикова се оказва мечта за всеки мъж.

Тя изглежда перфектно, напълно естествена е,  може да готви и на всичкото отгоре  няма нищо против тройките в леглото. Това станало ясно, когато Криско хванал гаджето си на калъп, но не с друг мъж, а с жена. Палавата блондинка отдавна му предлагала да разнообразят приключенията си в леглото и да правят тройки заедно. Наскоро пък се появи снимка на плеймейтката в доста разкрепостена прегръдка  с друга дама.

Според клюката, рапърът се прибрал непредвидено рано и решил да изненада половинката си. Само че изненадата му поднесла тя. Той отключил апартамента и вътре му се сторило странно тихо. Друг път Ася надувала музиката до дупка и даже танцувала сама, а сега звук не се чувал. Любимият й помислил, че е заспала и надникнал в спалнята. Но там я заварил в обятията на друго момиче.

Кристиан застанал като ударен от гръм, но Ася изобщо не се смутила от неловката ситуация, а го поканила да се присъедини към оргията в леглото. Криско не го направил, а блъснал вратата и се усамотил в кухнята.

След малко дамата си тръгнала, а Ася изтичала по прозрачна нощничка да утеши любимия си.
Говори се, че блондинката от години си пада  по женски ласки, а това донякъде харесвало и на рапъра. И въпреки, че ревнувал, той прекрасно си давал сметка, че така тя няма да му кръшне с мъж и по свой начин ще му остане вярна.

Някои обаче са на мнение, че това „разкритие“ се появява сега, когато Ася отказа да влезе във ВИП Брадър и избра риалити шоуто „Фермата“. И двата екипа имат полза да пуснат компромат за нея – едните заради рекламата, защото лоша реклама няма, а другите – за отмъщение.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Jz8vmQe4nmU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *