Майката на Жана Бергендорф: Наркотиците Издухаха Фалшивите й Приятели!

Жана БеггендорфДъщеря ми иска да живее и го прави. Тя не е правила опит за самоубийство, не е гълтала шепа хапчета уж по грешка, не съм я спасявала в банята, не съм викала никакви линейки. Всичко това са измислици на вестниците, каза майката на Жана Бергендорф – Анета.

Страшно е, когато попаднеш в ръцете на медиите и те започват да те мачкат със свободни съчинения и пълни измислици, защото нямат какво да пишат.

Взели са Жана на прицел и не зная докога ще стрелят по нея, но това наистина я депресира. Даже вкъщи решихме нищо да не четем, защото всякакви измислици се носят из публичното пространство, а на нея не й дават думата да се защити и да каже, че не е вярно.

След леката катастрофа и намирането на кокаин в кръвта й, изпълнителката си стояла вкъщи , за да не дава повод за още клюки. В единственото си интервю тя призна, че е взимала кокаин, но не в деня на катастрофата. Следите от дрогата оставали в кръвта цял месец. Не е карала надрусана.

Майката Анета знае за порока на дъщеря си, но е сигурна, че не е изпечена и безнадеждна наркоманка, а взима по малко, когато е особено напрегната и й предстои важен концерт или участие. И не го прави в същия ден.

„Вкъщи заедно се борим да Жана да остави наркотиците. Ние сме до нея. И аз и сестра й.   Жана е със силен характер, но много страда, когато чете измислици за себе си. А това за опита за самоубийство буквално я извади от кожата“, признава Анета. 

Във всичко случило се тя вижда и нещо добро. Инцидентът е успял да пресее фалшивите приятели на певицата. Те веднага се изпокрили. Останали малко, но истински. Което е добър подбор.


Жана, малкият Леон и съпругът й Стефан – отново щастливи заедно!

Сега  Жана, синът й Леон и мъжът й  Стефан, са по-сплотени от всякога. Датчанинът много й помага да преодолее кризата. Лео пък завършил първи клас с отличен успех. Семейството изобщо няма да бяга в чужбина, както неотдавна писаха медиите, Жана ще продължи кариерата си тук, категорична е Анета.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/hazJktxIEaw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *