Ива Екимова Съвсем Изперка! В „Черешката на тортата“ посрещна Гостите си в Ресторант!

Ива готвиИва Екимова буквално изби рибата с появяването си в „Черешката на тортата“.

Напористата пиарка си призна, че не е ходила на нормален пазар от години, даже не ги знае къде са. Вечеря само в заведения и там се чувствала повече в кухнята си, отколкото в своята. Работела по 14 часа на ден и изобщо нямала време за готвене, пък и не й идело много отръки.

Тя покани гостите си в ресторант, което според Ирина Тенчева беше пълно неуважение към самите тях. Едно е да допуснеш хората вкъщи, така ще те почувстват по-близка, съвсем друго е да ги заведеш на вечеря някъде. Така само отбиваш номера, каза половинката на опосума Иван.

Самата Ива пък най-отровено си призна, че ресторантът е добро място, защото после  си отиваш и друг ти мие чиниите и ти разтребва масата.

В отбиването на номера по готвенето тя стигна дотам, че купи само половината продукти, което е против правилата на предаването. Никой не разбра откъде Ива „улови“ есетрата и кралските скариди, нито откъде взе редките сирена за предястието, както и пълнените круши.

„Признавам си, че правя шишчета от есетра за пръв път, ама каквото стане – това ще е!“, каза тя пред камерата, което пък показа, че менюто не е нейна идея, а на главния готвач в ресторанта, който й е приятел. Тя даже не приготви сама всичката храна, а само по една порция от нея. Невидими ръце й помагаха зад камерата и стана ясно, че всъщност персонала на ресторанта сготви вместо нея.

Като е толкова заета, защо изобщо участва в подобно предаване, попитаха недоволни зрители. Сигурно заради хонорара. В „Черешката“ трябва да покажеш оригинални рецепти и да ги приготвиш самият ти, а Екимова нито знаеше какви са рецептите, нито ги приготви сама.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/7IHeymjcYCo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *