Ген. Димо Гяуров Скандално: Българите Трябва да Свикнат, че Ще Бъдат Следени и Подслушвани! Задава ли се Полицейска Държава?! Виж Тук:

sledene_podslushvane„Трябва всички да свикнем с мисълта, че занапред ще бъдем все повече подслушвани и все повече наблюдавани. В името на сигурността  ще трябва да ограничим някои от извоюваните досега демократичните  права“.

Това каза в свое интервю бившият шеф на Националната разузнавателна служба Димо Гяуров. Лично аз съм много доволен и  приятно изненадан от този законопроек и гласувам с две ръце за него, заяви той, с което си навлече тутакси „народната любов“.

Е, съгласен съм, че винаги може некоректни хора да злоупотребят със записите, затова просто трябва  да има много сериозен контрол и процедурите по подслушването и следенето да се описват на няколко места. А тези места да са със защитен достъп.

ceco3

Гяуров определи като най-опасен  текстът, че „ДАНС може да слуша всеки, без официално разрешение и без документация, като си поставя  чисто оперативни цели“.

Дали ще са оперативни или лични (с цел отмъщение и саморазправа), щом няма документи, никой не може да каже. Освен това сроковете на подслушване били драстични: Според новия закон спец. ченгетата ще могат да четат имейлите и кореспонденцията, дистанционно ще ровят в компютъра на един човек и ще му слушат разговорите в продължение на цели 3 години.

Е, браво!

Родната полиция пак ще ни пази.

Така ще ни пази, че свят ще ни се завие.

Всеки месец арестуват по няколко корумпирани полицаи! А колко е истинският им брой – е величина неизвестна.

Полицаи поставят чадър над престъпността, полицаи участват в нея, полицаи влизат в ареста за износ на информация…

Е, кое ни гарантира, че срещу съответната сума пак ченгета няма да използват данните от подслушването на всеки за лична облага?

Срещу съответната сума те могат да продадат майка си и баща си /или да ги застрелят, според скорошен случай/, та какво остава да шитнат срещу заплащане малко секретна информация?

Има сериозна опасност полицията ни да се превърне в търговско дружество за износ на информация и данни, а ние гражданите да бъдем играчки в корумпирани ръце.

Такава полицейска държава създадоха немците в средата на миналия век и този експеримент доведе до 60 млн. жертви.

Тук жертвите ще са по-малко. Ако това ви успокоява!

Ще бъде кървав и зловещ Биг Брадър, в който участниците изчезват един по един, а криминалното заключение ще е самоубийство.

Впрочем ние, българите сами избрахме пътя си към самоубийството.

Пардон, избрахме светлия евроатлантически път към изкривената световна демокрация… След която остават само послушни, дебилни, безмозъчни, прилични на добитък „граждани“, или трупове! Ти, който четеш тези редове – от кои ще си?!?!?  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Да свикнем ли? Слагайте не направо в концлагера, никой няма да гъкне!

  2. Майка ти и гадно копеле, нали ти пръв, като разузнавач №1 на България ни предаде на ЦРУ бе, идиот!!! Помниш ли какво каза, когато с циганина с конските зъби Петър Стоянов се върнахте от Америка – „Ние с ЦРУ вече нямаме тайни“ – помниш ли, мръснико? Куршум за теб гад мръсна!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *