Сензация! Преслава е Новата Любовница на Калин Врачански! Виж Тук:

Калин и ПреславаОт близо месец Преслава и Калин Врачански се срещат тайно и въртят любов далеч от хорските погледи.

Горещата клюка плъзна след като актьорът бил забелязан да се прокрадва в потайна доба в баровския дом на певицата.

Двамата се запознаха и опознаха в шоуто „Като две капки вода“.  И двамата били впечатлени от трудолюбието на другия и липсата на звездеене, каквато се забелязваше у останалите участници в шоуто, включително и в други сезони. Добричлийката мислела Калин за надут актьор, а той нея -за празноглава чалгаджийка. Оказало се, че под повърхността има много повече. Че двамата са свестни и отдадени на работата си, а Преслава – и изненадващо скромна и нероптаеща срещу лошия грим и доста трудните песни, които й се падаха… За това спор няма!

В момента и двамата са соло и не нараняват никого с връзката си. Те се сближили месец преди края на предаването, а това си пролича след като започнаха да дават къде заслужено, къде – не, точки един на друг.

Преслава и Калин си приличат и по това, че не желаят сериозно обвързване, а са готови само да си прекарат добре и да се обичат, без да искат непременно брак, деца и сватбени камбани.

Преси доста израстна след два телевизионни формата. Тя спря да обръща внимание на мутрите и на богаташките синчета и двете, като последните й две връзки са със сериозни и известни актьори.

Нещата с Гъмов не потръгнаха заради страстта му към чашката и доста обидния му речник, с който не жалел приятелите на певицата.

Калин е доста по-сдържан и чаровен – не псува, не се държи грубо… Като всеки актьор също си пада по самотните запивки след тежък работен ден, а единственият му хашлашки „подвиг“ до момента е, че преди време се сби с друг мъж в култовата дискотека „Библиотеката“, но след като беше предизвикан.

И Преслава, и Калин знаят, че любовта им няма бъдеще. Той е много зает, тя – още повече. И едва открадват време да прекарат някоя нощ заедно.

Врачански заяви в свое интервю, че е самотник и че няма да се жени, защото не иска да наранява жената до себе си с вечните си отсъствия и претрупания работен ден, че и нощ…

Преслава пък спомена, че прекрасно съзнава, че й е време да си роди дете, но нямало да го направи сега, защото не се чувствала готова.

Единствените ядосани на Калин в момента са колегата му Гъмов и бившият на Преслава – Бирмата.

Но те не съумяха да задържат красавицата до себе си и нямат право да се сърдят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/cRTsGtXzBYg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *