Кой маже муцуната на Преслава? Кой я превърна в жалко чучело? Зрителите Бесни от Гаврите с Певицата в „Като две капки вода“

Прееслава гримНякой много е набрал на Преслава, или не я взима насериозно и непрекъснато я превръща в произведение на абсурда в шоуто „Като две капки вода“.

Нито веднъж досега тя не беше гримирана като оригинала, но снощи нещата замирисаха на подигравка. Вместо характерното лице на Силвия Кацарова, която фолкаджийката трябваше да имитира, на екран се появи някаква кръглолика лелка с подчертани околоустни бръчки, безумна прическа, раздалечени очи и почти несиметрично лице, напомнящо на някаква маман – шантонерка. От оригинала до имитацията му имаше разлика колкото от земята до небето.

Преси изпълни песента великолепно, но кошмарният й външен вид втрещи и жури и зрители и тя остана на предпоследно място.

СилвияТова не е нито първият, нито последният път, в който окепазяват певицата така, че става гротескно-смешна. И като Фреди Меркюри и като Лейди Гага тя приличаше на карикатура.

И въпреки че журито се кълне, че не оценява приликата, а цялостното представяне, като видиш такова чучело насреща си, няма как да не намалиш оценката, тъй като то просто не отговаря на представите ти за образа.

Тази година или продуцентите пестят от грим, или целенасочено сриват имиджа на Преслава.

Носи се и слух, че заради големия хонорар, който е поискала, Маги Халваджиян е решил да й го върне по друг начин – като я направи за смях.

А доколко певицата прилича на първообразите, които й се налага да имитира, уверете се сами във ВИДЕОТО:

https://youtu.be/5QHonGv8tqM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *