Криско си хвана Гадже с ОГРОМНИ БОМБИ! Вижте Коя е Тя: + СНИМКА

Нова светска двойка е на път да скандализира родните випове, повечето от които в любовния си живот вече са на принципа „всеки с всеки“ и „няма мое, няма твое – всичко е общо“.
Най-неочаквано за феновете си Рапърът Криско скочи в леглото на „Мис Силикон“ – Габриела Попова.
Явно габровското момче доста е вдигнало летвата, защото след раздялата си с Ася Капчикова вече не излиза с мома, различна от плеймейтка.
Преди се задоволяваше с еднократни връзки с фенки, но откакто живя близо година с Ася Капчикова, вкусовете му се промениха. Обектите на любовта му вече не само трябва да са красиви, но и лични и известни моми.

От няколко седмици Габи и Криско излизат заедно, като демонстрират изненадваща близост на публични места и показват, че са видимо доволни от това. Двамата даже се снимаха и пуснаха фото, на което рапърът замечтано гледа в деколтето на силиконката…, а там наистина има какво да се види.

Криско и Габи

Ася не беше особено надарена в гръдната обиколка и сега певецът й го връща, като си избира за интимни партньорки дами с извънредно издути пазви.

Малко преди да забие Габи, габровския рапър се увърташе около Светлана Василева и даже пусна снимка как целува обувката й.

Явно Криско иска да покаже на Ася, че е много търсен и че изобщо не му пука от факта, че тя го заряза.

Затова и непрекъснато се снима с красавици – за да натрие носа на бившата си. На Капчикова обаче определено не й дреме какви ги върши бившият й. Тя е отново влюбена в богат и красив младеж. Името му обаче пази засега в тайна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/8-9aQ6eSPS8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *