Коледно чудо! Божинов заведе Валерко в Дубай! + СНИМКИ Виж Тук:

Коледните чудеса понякога наистина стават и  Валери Божинов сътвори едно от тях. Футболистът внезапно и изненадващо влезе в ролята на баща за пример, като подари на сина си суперваканция.

Понеже Божинов все не намира време да се покаже като добър родител към децата си, за което Николета непрекъснато го гризe, той решил да навакса пропуснатото, като прекара със сина си от Алисия една седмица. Но не желаел да стои в студена и мокра София, затова татко и син се метнали на самолета и хвръкнали до Дубай.

На едноседмичната ваканция Божинов е взел и известната си любовница Биляна Дол, която нямала нищо против да се грижи за малчугана. Изчакали да мине  Бъдни Вечер и момчето да се порадва на подаръците под елхата, която Алисия украсила с много любов за него, след което заминали за Меката на българския елит.

Дубай е една от любимите дестинации на футболиста и неговата сръбска лъбовница. Двамата ходят там много често, като отсядат все в един и същи хотел, където си устройват яки купони. И сега Валерко не им пречел да се забавляват на макс, а на публикуваната от Валери снимката във фейсбук се вижда как в лоби бара към хотела той и Биляна са дали на малкия да пуши наргиле. Хлапето е щастливо ухилено, защото обича баща си и цени всеки миг, прекаран с него. Определено е свикнало с различните лелички, които го придружават и не ревнува от вниманието, с което татко ги обсипва.

Алисия не пречи на бившия си и винаги, когато той поиска да заведе някъде сина им, го поощрява.

В случая ядосаната била Николета, защото Божинов отказал да заведе и щерка си Никол в Дубай. Мотивът му бил, че момиченцето е прекалено малко и се страхувал, че няма да може да се грижи за него, издават приятели на футболиста.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *