Феномен! Ники Михайлов с Николета на Малдивите, докато играе мач в Турция! Истината Виж Тук:

Без коледни празници е останал тази година  Ники Михайлов, тъй като прекарал дните в  работа, разказаха негови приятели.

Точно тогава неговият клуб „Мерсин” е бил на тренировъчен лагер, имал и важен мач. Затова вратарят не могъл да се прибере  при близките си и да седне на коледната трапеза.

Било му доста мъчно да е далеч от коледната елха, но празникът е християнски, а в Турция са си обикновени работни дни. Така че прекарал и четирите на стадиона, а малко преди Нова година всички от отбора били пуснати в кратка ваканция да празнуват.

Такава е съдбата на спортистите. Никой не се оплаква – само тъгува за дома, когато е далеч.

Ники се обадил на майка си и баща си да им честити Рождество, разменили си много мили думи и поне за малко се почувствал част от коледната атмосфера.

Дотук нищо ново под слънцето, но се появява един въпрос, който не можем да не зададем.

Все още не е открит метод човек да се клонира. Поне доколкото ние знаем.

Тогава по какъв начин Михайлов хем е бранел вратата на „Мерсин“ в Турция, хем е опъвал морно тяло на Малдивите, при това с Николета Лозанова?

Този слух бе пуснат от нейния пиар щаб и всички бяха сигурни, че именно вратарят я придружил на екзотичното пътешествие. Даже бе цитирана сумата, с която се е бръкнал, за да заведе плеймейтката и дъщеря й на Малдивите – над 20 хиляди евро.

На кого да вярваме – на графика на турския отбор, или на платените приятелки на Лозанова, които разпространяват всеки слух, който й е удобен?

Лошото е, че част от снимките, които тя постна в профила си, съвпадат точно с деня на мача.

Не е ненормално Николета да заголи анатомия на красивия остров – да показва дупе и силикон в социалните мрежи за радост на всички, които не са се наситили на изкуствените й форми. Макар че от естетическа гледна точка искрено бихме й пожелали да не се излага толкова много на слънце. Господ й е дал достатъчно загар по рождение и допълнителният идва малко в повече.

Ненормално е да злоупотребиш с името на някого, да го нарочиш, че е бил с теб, а в същото време той да е на хиляди километри.

С кого тогава и била мургавелката на Малдивите?

Честно казано, изобщо не ни интересува!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *