Бойко Рашков изнесе Доказателства за Канибалската Афера на Борисов! Истината е Чудовищна!

Вътрешният министър Бойко Рашков даде доказателствата за заплашвания от премиера Бойко Борисов човек. Той направи това в предаването на Сашо Диков по тв. Евроком.
Рашков поясни, че говори за дело срещу министър от кабинета на Борисов, заведено в Софийската градска прокуратурата през 2009 г. Заплашваният мъж е бил свидетел срещу въпросния министър и е дал показания пред съдия Ушев. Данните уличавали министъра в много тежки криминални престъпления.

На следващия ден обаче свидетелят е бил извикан в кабината на Бойко Борисов, където, за да го принуди да оттегли показанията си пред съда, той му казал: „Ако сега не ме послушаш, знаеш, че машината на месокомбината работи на пълни обороти и жена ти няма да разбере, че яде от твоето месо“. След което го изхвърлил от кабинета си. Въпросният мъж дал после нови фалшиви показания, като на съдията му направило впечатление, че те били много объркани, а мъжът – видимо много притеснен. Накрая делото било архивирано и от него не произлязло нищо- т.е министърът се спасил от наказателно преследване.

„Човекът е готов да свидетелства, а освен с неговия разказ, разполагаме и с един куп други надеждни доказателства“, заяви Рашков.

Вътрешният министър каза още, че не вярва на главния прокурор Иван Гешев, но ако той поиска да работи по заплахата, може да се самосезира. Бойко Рашков обясни, че следващата седмица ще има нови рокади в МВР. Относно атаките на Бойко Борисов срещу него, вътрешният министър лаконично каза: „Този човек е изпаднал в дълбок неконтролируем страх, затова непрекъснато се обажда като черна станция и говори пълни глупости. Той просто не може да озапти нервната си логорея“. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ИМАТЕ ВСИЧКАТА НАРОДНА ОБИЧ И ДОВЕРИЕ ГОСПОДИН РАШКОВ ДЕРЗАЙТЕ НАРОДА СМЕ С ВАС

  2. Изговорете ИСТИНАТА на ГЛАС и ВИСОК ТОН! Няма по-голяма сила от нея! Ако Рашков разполага с Нея, от какво се бои?! По-скоро би си навредил, ако я затаи, отколкото, ако я предостави за „общо ползване“! А, на ползващите се от услугите на Лъжата и Измамата, да са мислили, преди да са се възползвали от тях!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *