Бойко Борисов: Спуснаха ни Тоталитарен Режим, също както след 44 г. Радев е комунист!

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов проведе среща с младежката секция на партията. „Хората започнаха отново да се страхуват от властта. Сега е еднолична, тоталитарна власт, точно както след 1944 г. – един човек казва кое е добро и кое зло. Страхът хората ще го усетят много скоро. Вчера вътрешният министър Рашков си позволи да раздава присъди и да нарича хората ми престъпници“, коментира по време на срещата Борисов.

„Вадете изказванята на Радев и го атакувайте постоянно. Въздух не му давайте да си поеме. Вчера той каза, че сме оставили хазната празна, а служебният му министър каза, че имало пари. Кой от двамата лъже? А те продължиха мерките, и добавката за пенсионерите, но сменят шефове, за да предизвикат страх и притеснение в администрацията“, посочи лидерът на ГЕРБ.

„Бях сигурен още през август миналата година по време на протестите, че Радев и другите там около него ще постъпят подло и ще наредят така нещата. Този август месец беше най-отрезвителният период за мен, поуки си извадих. Враговете ми показаха колко коварни могат да бъдат“, заяви Борисов.

„Нека да излезат и кажат разполагат ли с нерегламентирани записи. Вече цяла седмица четем за шпионски скандали, нека кажат имат ли такива данни“, каза лидерът на ГЕРБ.

„И за миграцията, те мислят, че е лесно. Как ни атакуваха, как я заварихме границата…, допълни Борисов.

„В момента подменят ръководителите на службите и областните директори на МВР. Скоро ще им спуснат на тия, новоназначените, и задачи да ни атакуват. Но аз им обещавам, че ще си имат проблеми“, заяви той.

Бойко Борисов допълни: „Тези хора нямат граници в очернянето и ровичкането, но можеха да изчакат. Няма служба, няма министерство или семейство без слабости. Няма идеални неща. Но да кажеш, че шефът на ДАНС бил непочтен. Точно пък Георгиев, дето цялото НАТО го подкрепи с докладите си и по разкриването на руските шпиони… към кой не е почтен? Радев затова ни атакува – щото разкрихме шпионите на Москва. Но, така са комунистите! А те, американските ни партньори работят бавно. Видяха, че има мощна анти-ГЕРБ вълна срещу нас и се подведоха в началото. Но после пък видяха, че на изборите пак сме първи и… наблюдават, слушат. Аз съм сигурен, че ще се произнесат. Ние няма да харчим нашата младежка сила за тези неща“.

Коментарът на Скандално.нет:

Драги ни колониалний диктаторе Борисов, редно беше да оставим и тези поредни твои словесни и мисловни бисери без коментар. Но относно жалкия ти опит да се спасиш и да се дистанцираш от престъпленията, които си вършил, чрез анти-комунистическа реторика, която знаеш че се харесва на западните ти партньори, на които дължиш и властта си… по този повод ще ти кажем нещо:

„Най-ярко и най-гръмко вдигат градуса на антикомунизма първо: хората, които просто правят кариера у нас чрез национално предателство; второ: тези, които са обладани от едипов комплекс; трето: разочарованите от собствената си нищожност. Или, първо: кариеризмът, второ: омразата към създателя си, трето: комплексът за малоценност. Напоследък все повече мисля и за психологията на амбициозния лакей, на унижавания, тъпкания, на момчето за поръчки, на което изведнъж му се отваря възможност да си върне за всички унижения, които е понасял с фалшива усмивка по пътя към върха. Лакеят, който е станал господар, е нещо страшно. Няма по-опасен господар и тиранин от освободения роб!“.

Думите не са наши, а на лежалият в лагери дисидент Петър Дертлиев и са за теб Борисов и всички останали прозападни платени боклуци, с които се препълни територията ни от момента, в който България стана американска колония. – А интервюто е взето от Дертлиев на 5 септември, 1991 г. и е публикувано във вестник Култура, бр. 37/1991 под заглавие „Политикът не е отмъстител“.

П.С.: И Радев не е никакъв комунист, а същият продажен американски агент като теб, Борисов. Битката между двама ви не е за България, а за „любовта“ на янките. Защото тъкмо те решават кой от двама ви ще управлява Колонията. И ние това добре го знаем. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

  1. Рядко, ама рядко нагъл човек е тази мутра. 99% от българите обичат Русия. Значи всички сме шпиони.

  2. ПОЗДРАВЛЕНИЯ г-н Благов Вашето мнение е самата истина. Споделям оценката ви и съм във възторг.Такъв долнопробен тип като Борисов цялата ни история не познава. Испитвам дълбоко отвращение от всяка негова дума, от всеки негов жест. Неговият нарцицизъм, слабостта му да лъже и манипулира с една невиждана арогантност е позор за целия ни народ. Този човек трябва да бъде съден, най-малкото за да се измие част от мръсотията, която е оставил върху целия ни народ.Пиша го без капка омраза, но с отвращение.

      • Нищо няма да се случи Колев, докато оФчото племе не осъзнае, че 32 г. го избиват и превръщат родината му в турция. Спасява го единствено грабване на тоягите, за да избие едни 1-200 000 антибългари. Всичко останало е просто едни празни приказки за наивници. ЩЕ си останем колония, а будалите ще си вярват в демокрацията и ще подскачат, като им покажат банан. Лумпенизирането на огромна част от населението, просто ще смени един простак българоубиец с някой говорещ по-сладко, който ще продължи да ги избива, да праща дъщерите им за проститутки на запад, а синовете им ще превръща в роби.

  3. Че Радев е комунист е много съмнитело, по-скоро е антлантик. А че Бойко е комунист – никой не се съмнава. Пази си партийната книжка – така, за всеки случай.

  4. Разполагам с много време и освен с нашите най- изявени анализатори като Вацев,проф Христов,Нако Стефанов, Людмил Георгиев и др,сондирам мнение и на западни и руски такива. Основната беда за опростачването на населението и неговото зомбиране и култивирането на една бясна русофобия са родните НПО,субсидирани щедро, както и необяснимо настроената русофобски голяма част от нашите журналисти.Списъкът е досадно дълъг и мога да цитирам в него и такива като Люба Кулезич, в едно интервю с Костадинов, Дерменджиев а и много други. Нима тези интелигентни нашенци не са политически грамотни, нима те не виждат историческите разлики между Щатите и васална Европа и възкръснала Русия, която разчита само на собствения си потенциял. Как да си обясним, че най-достойният и най-кадърен президент в лицето на Радев демонстрира нескрита сервилност на световния хегемон в страна, която единствена има такива дълбоки духовни и културни връзки с Русия като никоя друга, страна, която благодарение на Русия достигна такива нива във всяка област. Какъв народ сме, щом сме имали премиер като Борисов и президент като Плевналиев. Имаме ли шанс да се пробудим, защото форумите не показват такова нещо, а предстоящите избори ще бъдат най-грозните. Една абсолютно формална демокрация, грозна опаковка на един колониален манталитет.И затова търся островчета на разума, на родолюбие и на човешко и национално достоинство.

    • Това е жалката истина за тази подмандатна територия,г-н Колев.Респект към ВАС и бъдете жив и здрав!

  5. БЪЛГАРОУБИЕЦА ФАШИСТ МАФИОТ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е ПОКОЙНИК ТОЙ И КАСКЕТА ДВАМАТА В ЕДИН ГРОБ ТРЯБВА ДА ЛЕГНАТ НАТО И ЕС ДА СЕ МАХАТ САМО ТОГАВА ЩЕ ИМА СПАСЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

  6. Оооо, я стига Радев комунист. Та той е Натовски генерал. Нещо с ПР-те около ББ, не е наред. Не трябва да му позволяват да прави такива глупави изявления. На времето СДС дойде с псевдо идеология за Анти, в т.ч. и анти комунизма. Това бе пагубно за Синята идея и ги вкара в политически гроб. Ако ББ иска да стигне до там, може да продължава. Жалко е, че около него все още се навъртат млади хора, които ще останат слепи за грандиозната корупционна схема, която беше активна през последните 10-тина години и която доведе БГ до последно място във всички класации. Този пример, трябва да бъде запаметен за историята ни, но до като дойде време да влезе в учебниците на децата ни, трябва с огън да бъде унищожен завинаги.

  7. Да плещи, кой е кумунист и кой – не, точно този, който е скътал партийната си книжка под миндера, не е ли повече от налудничаво? Но, когато се вземе под внимание, че говорящият е Винету, всичко му е простено!

  8. Този незнам какъв питек явно вече се олива. Паникьосан че вече е никой и пиедесталът, на който се беше покатерил вече се разпада, като последиците за него ще бъдат от страшни по-страшни. Неконтролираното плещене на което беше свикнал пред покорните му медии все повече издава страха му от неизвестността на бъдещето и осезаемото усещане за изгаряша омраза към него и всичко свързано с него, като пряко подчинено нему. Комплексиран до крайност от авторитета на Радев, този жалък палячо позволил си да облича генералски дрехи, изпада в бяс по повод и без повод всеки път когато се сети за заслужените звезди и лампази на Радев. Напъните да събира и задържа около себе си някаква гвардия защитници доскоро примамвани с постове и служби са кауза пердута, защото вече няма власт да се разпорежда, а и натрупаните партийни мъни може и да свършат един ден. За онези другите, личните, от шкафчето и арабските сметки не си мислете – от тях този оял се довчерашен бандит и голодранец няма никога да отдели за каквато и да е партийна кауза. Този несъстоял се, но много силно имитиращ фюрера примат, подобно на предшественика си, останал сам в бункера си се самозалъгва с несъществуващи спасителни армии и готови да умрат за него глупаци. Голяма част от обожествяващото го доскоро обкръжение вече избистрят поглед и се оглеждат за неосветени кюшета, ново амплоа или нов бащица. Като перспектива, накрая, след като намери своя орешетен остров Св.Елена ще се събуди сред мургави диви зверове, от който нощем няма да има миг покой, докато брани най-свидното си. Тогава ще видим дали наистина е бил такъв непобедим каратист за какъвто се представяше и велик, всяващ страх и ужас в околните мачо.

  9. Много ми е интерсно, след ГЕРБ-жени и ГЕРБ-младежи, коге ще има и ГЕРБ-ЛГБТ

  10. Абе, правоверни ГЕРБерски комсомолци, не се ли намери сред вас поне един, който да го пита какво е правил в комунистическата партия до 1990 г. и къде му е партийната книжка. А също да го питат какво е правил в едно заведение, намиращо се в град Панкрац – Чехия.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *