Отнемат Месечните Бонуси от 1000 лв. на Личните Лекари, които Не си Изпълняват Нормата с Ваксинирането срещу Ковид-19!

Днес служебния здравен министър Стойчо Кацаров се срещна с председателя на съюза на личните лекари. Двамата са обсъдили идеята на министъра „на джипитата, които отказват да поставят ваксини срещу Ковид-19, да им се отнемат месечните добавки от 1000 лева“. Припомняме, че още от средата на миналата година държавата започна да изплаща месечни бонуси на всички лични лекари за това, че работят в извънредна епидемиологична обстановка, на първа линия в борбата с коронавируса.

Д-р Стойчо Кацаров беше върл противник на ковид-мерките, но откакто стана здравен министър е неузнаваем

Предложението на Кацаров е абсурно, защото разделя личните лекари на такива, които агитират пациентите си да се ваксинират срещу Ковид-19 и след това ги ваксинират… и такива, които отказват да го правят. Независимо, че и двете групи лекари продължават да са подложени на еднакъв риск от заразяване. А нали въпросните 1000 лв. им се дават заради работата им в рискова Ковид- среда – за маски и дезинфектанти?! Поне такава е официалната версия на правителството. Ама май не е така. Май им ги дават за пропаганда, агитация и срещу ваксиниране на ишлеме.

Онзи ден пък в интервю по БТВ, министър Кацаров заяви, че „страната ни вече разполага с огромно количество анти-ковид ваксини“, от които даже можела и да изнася в чужбина. А на част от тях дори срокът им на годност изтичал. В същото интервю Кацаров разкритикува недостатъчният брой желаещи у нас да се ваксинират и обяви че епидемиологичната обстановка се удължава до 31 юли, т. г.

Хайде да разчетем и навържем гореизложените изказвания и факти:

СЗО и Брюксел трият сол върху главата на новия ни здравен министър Кацаров за това че България изостава с ваксинирането срещу фалшивия „вирус-убиец“ Ковид-19. И той начева да плаши личните лекари, че ако не се стегнат и не започнат да агитират по-качествено простолюдието да се ваксинира (понеже това все още е доброволно) ще им отнеме държавния рушвет от 1000 лв. месечно, който още правителството на Борисов отпусна на джипитата срещу услугата да поддържат измамата със „страшната ковид-пандемия“.

Оттук-нататък, уважаеми читатели, очаквайте озверели лекари, които ще ви натискат, пресират и пробутват анти-ковид ваксини агресивно и дори с цената на живота ви. Защото 1000 лв. на месец са си сума, та дрънка. Така е то в „най-прекрасния от всички“ днешен неолиберален свят, където парите са Бог, а човекът е нищо.

И още нещо: Вчера министър Кацаров каза нещо, което убягна от фокуса на останалите медии. В телевизионно интервю той каза следното: „Не ми се наложи да разпускам щаба НОЩ, защото Борисов го е направил още преди 3 месеца. Но боде очите нещо друго. Няма нито една заповед, решение, мярка или какъвто и да е друг документ, свързан с корона-кризата, който да е подписан от щаба НОЩ или от отделни негови представители“.

Прочетохте ли внимателно горните думи на министър Кацаров. След тях въпросът на Skandalno.net е само един: В качеството си на какви тогава тези толупи година и половина не слязоха от екрана на големите медии и не спряха да ни говорят за чували с трупове. Оказва се, че такъв щаб и такава длъжност „главен здравен инспектор“ в държавата няма и не е имало, а Кунчев, Мутафчийски и Кантарджиев са били едни наемни безхаберници, които досущ като едни шоу-звезди са ни бръщолевили простотии и лъжи без абсолютно никаква юридическа стойност. А сега дори не можем да ги осъдим като пропагандатори на ковид-измамата, защото след целия тоя цирк в държавата няма нито един документ, върху който да стоят техните подписи. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Личните лекари са вече едни затлъстели,ояли се , апатични търтеи към здравето на пациентите от частните си практики! Държавата в лицето на бойковци,кацаровци ,маджаровци и др подобни лъжци ги финансират пребогато още от началото на прословутата реформа на здравеопазването от 2000г.Тогава всички джипита получиха „начален капитал’ за обзавеждане на кабинети, а те окрадоха бившите поликлиники и се започна едно наливане на пари в джобовете им бедна ви е фантазията.Как ви се струват заплати през 2000г от рамките на 10- 12 хиляди? А до сега за какви пари говорим? Ееех Българийо,какво има още да изтегли главата ти от некадърните ти и алчни управници!

  2. Докъде стигна лекарската гилдия? Години наред мрънкаше че доходите й са ниски, че при соца бяха задължени да се грижат истински за здравето на населението, да лекуват пълноценно в болници, поликлиники и дори по домовете. Е, дойде „демокрацията“, изплува от някъде един отявлен седесар д-р Игнатов /да гори в ада дано/, взриви цялото здравеопазване и от него превърна голяма част от хуманните му жреци в полуобразовани бюрократи и ненаситни печелбари смъкващи огромни доходи от държавата, а не се свенящи да прибират допълнителни левчета и от пациентите. Не им стигат тези космически доходи, а си изпооткриха паралелни частни клиники, болници, кабинети не като грижа за нуждаещите се, а за да тъпчат джобове с тлъсти такси, хонорари и сметки за лечение от тях. Отделно от това не се свенят да влизат в престъпен сговор с фармацефтите за поличаване на комисионни за пласиране медикаменти и лекарства. Стигна се дотам тотално корумпъраната държава под ръководството на изрода от Банкя да ги развратява с допълнитени сериозни суми за да зомбират населението в удобна за властта измислица подчиняваща всички. Джипита ли? Не. Истинските лекари бяха участъковите лекари по времето на соца.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *