Цифрите Доказват, че Карантината на МЗ и НОЩ е МНОГО ПО-ОПАСНА за Населението от Грипчето COVID-19

Данните на НСИ категорично доказват, че карантината и „противоепидемичните“ мерки на МЗ и НОЩ са много по-опасни за населението от безобидното китайско грипче COVID-19.

И това става очевидно от горната таблица. Данните в нея са взети от НСИ и НИП. С цифри са отбелязани от 42-ра до 52-ра седмица на 2020 г.: Общият брой на починалите от всякакви болести в България през „пандемичната“ 2020 година е с 4 хил. души по-малко в сравнение с 2019. В сравнение със спада на смъртността през първата половина на 2020 година, то от 43 до 52 седмица на 2020 г. има рязък скок на умиранията дължащи се на други причини, различни от Ковид-19. И именно в тази последна графа от таблицата („разлика между превишението и жертвите от COVID-19“) са цифрите, уличаващи в геноцид МЗ и НОЩ. Повече от задължително е да им се потърси отговорност за колатералните щети, нанесени на българския народ от „противоепидемичните“ им мерки. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. ПО НОЩА ТРЯБВА ДА СЕ СТРЕЛЯ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ТОВА Е ПРЕДУМИШЛЕН ГЕНОЦИД

  2. Споделям прякото си наблюдение. Шест мъртви съседи, трима от тях, дни след приемането им в болница, двама след операция и един карантиниран у дома, лекуван по телефона. Гарантирано 5 убийства и един оставен да умре без помощ. Всичко приписано на Ковид. Геноцид, който не може да бъде доказан!

  3. Тези тримата боклуци и лъжци трябва да бъдат бити по 200 пръчки на голо за това ,че побъркаха цял народ с лъжите и наглостта си!Те как предвиждат поредната вълна на грипа-никак или просто знаят за нещо,което се прави над територията на България и предизвиква химическите бронхопневмонии? Поредното доказателство че сме колония народът на която подлежи на унищожение от компрадорското правителство и всичките му приближени алчни за пари!

  4. Недомлъвките и отказът на достъп за друго мнение или съмнение само подсилват конспиративните впечатления в мислещите индивиди. Право да си кажем що за болест е тая дето си избира да разболява само най-старите, дето прескача децата и бебетата? Имало ли е болест, която да не осигурява на оная с косата всякакъв богат урожай от преселници на „оня свят“, да не е тръшкала поголовно и старо и младо. Изтребвани са цели народи, затривани са цивилизации, обрулвани са милиони без оглед на раса, начин на живот, ниво на хигиена и опити за лечение. И изведнъж – някаква умна, супер
    интелигентна, почти извънземна, сякаш специално обучена болест избирателно подбира да поваля и отнася само тези от третата възраст. И забележете – вече не мрат от нищо друго. Не мрат дори от старост. А ще ги „спасяваме“ принудително с набързо забъркана ваксина, за която няма изследване за въздействие, поносимост, ефективност. Някой дава ли си сметка, че тези които внушиха появата на болестта и за нула време я преквалифицираха в епидемия са същте, които сега натрапват по спешност неизпитана ваксина? Какво е това съсреточаване върху тая трета възраст? Пречи ли? В повече ли е? Трябва спешно да се редуцира ли? Или живот в пенсионна възраст е вреден лукс, който не трябва да се допуска и да се парира с дърпане на шалтера след спиране на трудова дейност? Е, господа диктатори, докъде ще стигнете? Барабар с ежедневнитв си ужасяващи смъртни статистики ще оповестите ли и броя на отишлите си страричоци от затварянето по къщите, от обездвижването им, от ваксинирането им?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *