Специален Доклад на ФБР: САЩ СА НА РЪБА НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!

Стотици хиляди привърженици на Тръмп се готвят за въоръжени въстания из цялата територия на САЩ. Това ще се случи с голяма вероятност ако демократите поискан импийчмънт на все още действащия US-президент. Това се съобщава в специален доклад на ФБР, цитиран от телевизия „АBC“. Стотици хиляди въстаници планират атаки и погроми над местни администрации, както и превземането и безсрочното им окупиране. Това ще се случи ако Тръмп бъде отстранен от длъжност преди датата 20 януари, когато трябва да бъде иналгурацията на Байдън.

Локализирали сме въоръжена групировка с няколко хиляди въоръжени члена, която също готви масови протести навръх 20 януари, когато е церемонията по встъпването в длъжност на новия американски президент, се съобщава още в доклада на ФБР.

Демократите задействаха нова процедура по искане на импийчмънт на Тръмп, след като миналата седмица негови привърженици превзеха Капитолия след участие на 250 – хиляден протест в негова подкрепа. Засега обаче процедурата е блокирана от републиканците в Сената, а и вицепрезидента Майк Пенс изглежда няма намерение да обяви Тръмп за неспособен да управлява, за да го отстрани и да поеме мандата му до 20 януари.

Това, което някак с неохота се премълчава от американските медии, 95 % от които са под контрола на Демократическата партия, обаче, е че досега в историята на страната им не е имало никога подобни реакции след президентски избори. Очевидното усещане сред американците, че изборите са фалшифицирани, а вотът им е подменен, се засилва с всеки изминал ден. Ясно е разделението в обществото – между привърженици на прогресистите- либерали и консервативните защитници на старата Америка с нейните ценности. Ако не вярваха искрено, че са излъгани, едва ли привържениците на Тръмп (50 % от избирателите) щяха да предизвикат буквално революционна ситуация в страната.

А спечелилите демократи още повече нажежават ситуацията. Тежка цензура е обханала САЩ – като се тръгне от абсолютно неправомерното изтриване на акаунта в Туитър на президента Тръмп, до езикови чистки, за да се угоди на либерално-глобалисткото лоби в Демократическата партия. Всички специални служби на САЩ са вдигнати на бойна нога. Подслушването и следенето е всеобхватно. Масово се следят „неудобни“ в социалните мрежи. Цитираният по-горе доклад на ФБР е изготвен и на базата на публикации на потребители в социалните мрежи. Демократите неистово желаят да накажат Тръмп, за това, че през 2016 спечели срещу Хилъри – по тая причина е и предложението им за импийчмънт буквално две седмици преди изтичането на мандата му. Обществото е разделено, а страстите са на нажежени до краен предел. Америка е на ръба на фалита и пред гражданска война… Американската империя се разпада и едва ли опасността от този титаничен катаклизъм ще отмине след 20 януари. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *