Ексклузивно! Бойко Борисов: Подавам Оставка, но Следват КЪРВАВИ БУНТОВЕ! Виж Тук:

БойкоДнес, още в ранни зори Бойко Борисов хукна да гласува и изръмжа заплашително пред журналистите:

„Падне ли Цецка, подавам си оставката! Ще има проблеми в правителството, властта ще я вземат агнешките главички, а пенсионерите ще останат без Коледа!“ (Разбирайте без подаяния от 40 лева за празника-б.р.), сбърчи страшно вежди той.

Тутакси придворни гербаджийски политолози и социолози се хвърлиха по телевизии и сайтове да обясняват какво аджеба трябва да значат думите на Премиера-Слънце.

„Агнешките главички“ били хората на Иван Костов и Иво Прокопиев, както и част от магистратите. Те щели да яхнат България. По кой начин бившите седесари ще яхнат властта, след като ген. Радев е подкрепен от БСП, така и не успяха да кажат.

Пред шашнатия народ изскимтя и президентът Плевнелиев, като каза, че не било добре да се иска оставката на Бойко, защото това щяло да вкара страната в политическа криза.

А кога му е времето, господин Президент? (С извинение за обръщението-б.р.)

ББДа останем още 20 години под Бойково робство и да се снишаваме, докато някой от Запад ни позволи да променим статуквото?

Е, няма да стане!

Удобният и сервилен Мишо Константинов веднага изчисли, че сега не можем да си позволим политическа криза, понеже Плевнелиев бил в края на мандата си и не било добре той да съставя служебно правителство.

А КОЙ?

Бойко ли?

Още по-удобни герберски подлоги веднага пророкуваха, че ако бъде избран ген. Радев за президент, народът щял да го свали с бунтове пред парламента и президенството, които щели да бъдат по-страшни от 1997 година.

И тук не можем да намерим логиката. В момента Радев води с 20 процента пред Цачева. Значи народът иска него! Тогава защо на другия ден същия тоя народ ще се вдига на бунт да го сваля?

Или отново американското посолство и Соросоидните НПО ще плащат на протестъри и току що разбудили се студенти да врещят по площадите с ясното и престъпно съзнание, че стоят срещу собствения си народ? Този път обаче парите за протести май ще ги раздават от ЕС, понеже в момента на САЩ не им е до нас.

Безумия и заплахи се леят на потоци по платените герберски сайтове и телевизии, въпреки че днес агитацията е абсолютно забранена:

„Доходите ще замръзнат, пенсиите ще паднат, стоките ще поскъпнат и изобщо… чака ни Апокалипсис!“

Борисов песевЧака ни, ама друг път. Само ако остане Бай Х*й на власт!

В Унгария избраха крайнодесния Орбан! И не само, че страната не излезе от ЕС, но дори накара ЕС да се съобразява с нея.

Левите президенти на Чехия и Полша защитават първо националните интереси, и едва тогава – европейските ценности.

Само ние сме се надупили удобно и всеки ни работи както си иска! И доброволно позволихме България да се превърне в гетото на Европа, където се защитават всякакви интереси, само не и българските!

Последната ГЕРБаджийска заплаха, която прозвуча от екрана в деня на изборите е, че още утре у нас пристига Путин на бял кон.

Стига, бе, западни подлоги!

Стига лицемерие и лъжи!

Народът не пасе трева и се наслуша на измамни обещания!

Днес е ден за гласуване.

Ден за избор, а не за сплашване.

Хората направиха своя избор и той е един.

Борисов и цялата му кохорта – вън! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Че Вие какво направихте за средната класа.
    Аз очаквах да ми увеличиш заплатата като държавен чиновник , не служител и увеличение на пенсията на родителите ми , а Вие лев не дадохте за хората за които следва да се грижите. Това Ви изяде главата.
    Все ти се виждаше, че българите са богати, явно си гледал в твоята чивия и тази на мошениците в страната.

  2. ХА-ХА-ХА…

    Боко – бухалката:
    – “Цецка или смърт”…;
    – “Ставам опозиция и това ще е фатално за държавата…!!!”
    (Държавата е съвкупност от Народ, Собственост и Самоуправление…)

    Какво ни казваш, бре Боко…:
    – „…Въпреки успешните ни „Костинбродски“ далавери…, НАРОДА ПАК МЕ ИЗХВЪРЛЯ ОТ ВЛАСТТА…“

    Значи се заканваш на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, собствеността и Самоуправлението му, да го… „палиш“, „колиш“ и „взривяваш“ – с партизански отряди и саботажни групи ли…?!?!
    Или…
    – Ще използваш вече настанените в тренировъчните лагери, от „затворен“ тип, поканените от Теб банди главорези от ИДИЛ…?!?!

    – ХАЙДЕ БОКО – „КАЖИ СИ…!“…
    (…Само, че този път Цацаров и М. Манолова няма да те спасят…)

    Кажи си и кой каза…:
    – „АКО “МАМА” НЕ Е ПЪРВА, СИ ОТИВАМ НА СЕЛО…, да садя картофи…“

    В кръчмата на Банкя пияниците вече пеят…:
    “Кой каза… :
    – „У- вол-не-ни-ееее….!!!“
    “Спря на банкянската гара дизела червен,
    и от него вече слиза Гербер уволнен…”
    Кой каза… :
    – „У- вол-не-ни-ееее….!!!“
    (…но има и Втори тур и много “Фурнаджийски лопати”…, май, се очаква за втори тур в “огъня на фурната” да се хвърлят половин милиард лева…, май, де…)

    Айде Боко… и барабар с кметовете си тръгвайте да садите картофи…!!!

  3. Да плаши, да се тръшка, да се маха! Само да не се отметне пак…

  4. И кой ще докараш бе ибрик да ти прави бунтовете. Мангалите гласуват за пари ама нема да ги видиш на бунт. Държавните служители дето ги водите като овци под строй. ТЦ. Нема да стане Никой нема да тръгне да мре за теб. Соросоидите ? Ми Тръмп спечели и каза че закрива тия ебалници и спира парите им. Ще мреш като куче. Сам и изоставем. И ноже в гърба ти ще ти е забит точно от твойте хора.Ясно ли ти е ибрик.

  5. Така си мисля,че ще се повтори същото както при кабинета „Орешарски“.Не може да останем по-назад от „големия“брат.Американците не си харесаха Президента,защо ние трябва да харесаме нашият,макар че е избран с убийствена разлика и съвсем демократично!

  6. Вие журналистите със този пасквил си просите боя.Гниди няма да говорите лошо за Бойко, защото инак ви чака превъзпитание в подземията на 6 то РПУ ясно ли ви е.

    • Гнидо, ти Бойко от Шесто ли го познаваш? Иначе сценарият е верен, той власт лесно не дава. Но този път няма да му я дадем!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *