Нощен клуб пращи по шевовете, заради Галена! Вижте Защо:

Галена концертСтолично заведение буквално не може да поеме огромния брой желаещи да си направят резервация, в дните, когато в шоу програмата участва Галена.

Бременната певица бе заявила, че няма да приема повече покани за участие, заради състоянието, в което се намира, но явно е решила да се отметне.

Самата поява на певицата наелектризира феновете до такава степен, че те в несвяст се блъскат за свободно място в залата, очаквайки  изпълнението на своята любимка.

Дали поради напредналата бременност, или по друга причина, но изявите на Галена събуждат феноменален, невиждан досега интерес у публиката.

Желаещите да я видят са толкова много, че самото заведение се принуди да пусне на сайта си официално съобщение до посетителите и клиентите си, с обещанието да насрочи нови дати за купон с поп фолк фурията.

Звездната певица обаче е започнала усилено да прикрива все по-очертаващото се  коремче с широки дрехи.

Познати на фолкаджийката коментират, че може би свръхголемия интерес на феновете се провокира допълнително от наближаващия момент, в който певицата ще стане майка.

А любопитковците не желаят да пропуснат такава радостна новина, чудейки се в същото време откъде взема сили Галена за щурите купони, които прави.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *