ГЕН. РУМЕН РАДЕВ ПРИСТИГНА С ГРЪМ! Българската Мафия на КОЛЕНЕ! Виж Тук:

В памет на 9-имата самозапалили се мъченици и борци за граждански права на протестите през 2013 г. срещу евро-атлантическата диктатура на Бойко Борисов и ГЕРБ! Напразно ли изгоряха като факли тези 9-има българи?! Виж цялата статия по-долу:
Румен РадевГен. Румен Радев спечели изборите за Президент на България в безпрецедентна епична битка срещу мафията на западното соросоидно статукво у нас. Как обаче се стигна дотук!

От няколко години в недрата на България и Света кипи гневът срещу международната мафия на западните банкери, военно-промишлените и транснационални компании, които се опитват да оплетат народите в смъртоносната си мрежа.

Първи срещу транснационалното Зло се надигнаха РУСКИТЕ БОГАТИРИ.

Огромна радост обхвана всички народи, когато Великата руска страна се изправи от пепелищата… И водена от своя емблематичен и смел лидер Владимир Путин тръгна решително срещу злото в света, в лицето на Партията на войната в САЩ, Брюкселската кожодерска машина и Агресивния военен блок НАТО.

Изключителен подем сред народите по света предизвикаха и новините за победите на руското оръжие в Крим, Донбас и Сирия.

Активизираха се национални анти-глобалистки и анти-неолиберални съпротивителни движения като гръцката „Сириза“, партията на Марин льо Пен във Франция, Английската партия на независимостта на Найджъл Фарадж, испанското движение „Подемос“…

Именно действията на невероятния руски лидер Владимир Путин, когото и американците пожелаха за свой президент, направиха възможни и „Брекзит“, и дори избирането на извънсистемния Доналд Тръмп за наследник на Барак Обама в Белия дом.

Защото кървавите слуги на Мамона във Вашингтон и Брюксел, добре разчетоха новата ситуация в света: Стана им ясно, че ако продължат да надават войнствени крясъци срещу Русия, накрая ще загубят всичките си богатства или ще загинат заедно с тях.

Всъщност, съпротивата срещу глобалната западна мафия В БЪЛГАРИЯ започна много преди „Сириза“, и  „Подемос“.

Взели веднъж властта у нас, родните соросоиди с подлост, коварство, американски пи-ар, медийни машинации и много долари, се опитваха да ни внушат, че сами сме си виновни за това, че сме винаги на опашката, че от нас нищо не зависи. И в един момент си повярваха! Защото, преяли с власт и пари, не чуваха приглушения грохот на недоволството откъм недрата на българското общество. И тъкмо, когато бяха най-убедени, че са постигнали своето- Че са подчинили и пречупили тоя народ, че докато светът се бунтува, ние, българите ще спим, защото сме страхливи и неспособни на решителни действия…

Точно в този момент Малка, но Древна България Избухна! И разигралите се през последните няколко месеца събития хвърлиха в тотален шок соросоидната властова креатура у нас!

Само за няколко години БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, душен от наши и чужди палачи, неорганизиран от никого, но спъван на всяка крачка от продажни синдикати, от правителства, от купени „политолози и социолози“, и от думбази, наричащи себе си, „работодатели“, възкръсна като феникс от пепелта!

И успя да се изправи в целия си ВЕЛИЧЕСТВЕН  РЪСТ, МНОГО ПО-РАНО ОТ ВСИЧКИ В СВЕТА. И ТРЪГНА НА БОЙ СРЕЩУ МАФИЯТА!

Угнетеният, и като че ли напълно унищожен наш народ ИЗБУХНА още в края на 2007 г.  с огромната учителска стачка, незапомнена по своите мащаби през цялата история на синдикалното движение в България. С което даде заявка, че българинът може да е тромав по природа. Но реши ли да се бунтува- няма сила, която да го спре!

Учителската стачка показа нещо удивително и невероятно за архитектите на тоталното унищожение на България – българите не само не са унищожени, но и колкото повече затягат примката около врата му, той ще се борят все по-ожесточено със своите поробители.

През 2013 г.  отново над 200 хиляди души излязоха на спонтанен протест по улиците и площадите на всички български градове срещу продажното управление на кабинета Борисов-1.

Излязоха намръщени и гневни, за да покажат, че няма да търпят повече безчинствата и унищожението на страната от наглата западно-мафиотска върхушка ГЕРБ.

Пред тях стоеше вечният хамлетовски въпрос: „Да бъдеш или не“! Да живееш достойно – или да умреш в мизерия, глад и болести.

Още тогава БЪЛГАРИТЕ избраха знамето, на което пишеше „СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ ЮНАШКА“! И 9 човека се самозапалиха, като така издадоха Чудовищно-тежка присъда на продажната криминално-политическа клика!

И тази година народният гняв се разрази в нов, огромен, масов протест срещу наглата олигархична структура ГЕРБ и нейния „началник“ Борисов. На първия тур от изборите за президент на страната, гласуваха  над 73% от българските избиратели.

И наритаха с шутове диктатора Борисов който си мислеше, че ще управлява вечно. Усилията на НЕСЛОМИМИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД са на път да се увенчаят с успех.

Сега мафията е на колене, защото народът поиска така.

И ако мафиотите и техните партийки и лидерчета, не се оттеглят от политиката и икономиката на нашата родина, ЩЕ ДОЧАКАТ СТРАХОВИТИЯ НАРОДЕН СЪД, който този път ще е СПРАВЕДЛИВО-БЕЗМИЛОСТЕН! Skandalno.net

В памет на 9-имата самозапалили се мъченици и борци за граждански права от протестите през 2013 г. срещу евро-атлантическата диктатура на Бойко Борисов и ГЕРБ! Напразно ли изгоряха като факли тези 9-има българи?!  

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Иво, сакън. Русия твърди точно обратното че никога не е използвано руско оръжие в Крим и Украйна.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *