Бойко Борисов Не е Печелил Избори! 12 години управлява с Фалшификации!

Важно е да го знаете и преди 04.04. Бойко Борисов не дойде на власт с избори, нито задържа корумпираната си анти-човешка власт чрез тях. Това нищожество-премиер и хунтата му ни управляват против волята ни вече 12 години само, единствено и благодарение на подарената им от американците и методично прилагана от тях технология за тотално фалшифициране на избори. Според българския закон това е престъпление, което означава, че властта у нас се упражнява и задържа чрез извършване на престъпление. Осмислете го добре.

И всички, онези партийки-патерици на Хунтата, които се явяваха на избори като противници на Борисов, а сетне му приставаха заради предизборната си договорка с него да им налее проценти от фалшивите… всички те, които участваха в организирания от престъпници изборен процес, са съучастници в престъплението. Те не само знаят и си мълчат, а се възползват от фалшифицираните избори. 50 % от партиите в предстоящите избори на 4 април ще участват не защото вярват, че изборите са честни. Напротив. Те силно се надяват да не са такива. Единственият им мотив за участие е да защитят свои тясно лични интереси. Те знаят, че не стават за нищо, но силно се надяват Бойко да изпълни обещанието си и да ги курдиса до себе си като коалиционни хрантутници на държавната му трапеза. И те искат да са престъпници като него.

Разбирате ли какво ви казвам?

Половината от политическите лица и партии, на които в момента симпатизирате, са най-обикновена клиентела на престъпната държавна власт и са готови да участват в легитимирането й като коалиция или като престорена опозиция, но са все съучастници на мафията ГЕРБ. И причината за това масово желание за съешаване с Борисов е една: САЩ. САЩ решават кой и колко време ще управлява колонията им България… и всеки, който иска да се докосне до управлянието е длъжен да се съобразява с техните желания. Инак въобще не влиза в парламента или пък (Какъвто е случаят с БСП) влиза, но е вечният втори, на когото все уж нещо не достига за да управлява. Затова няма и няма да има качествена промяна у нас, защото САЩ допускат до управлението на държавата ни само безгръбначни слуги и продажници, декларирали предварително, че ще са патерици на основният им играч ГЕРБ. А също и еничари като ГЕРБ.

И помнете: Престъпници се свалят от власт с крайни и радикални средства. Крайни, та дори страшни. Като може да станат и чудовищни. Някои доста цивилизовани народи познават този естествен гняв, чат-пат го практикуват и дълбоко уважават онзи, който го носи и го отприщва в името на висши човешки идеали. И който българин не разбира това или не иска да го разбере – е завършен балкански глупак, който вижда само до носа си. А такива в колонизираната ни територия бол – образовани и необразовани. Все отбор гладни, но пък конюнктурни страхливи глупаци.

Престъпникът е антихуманно същество и с него се постъпва като такова. За да му се даде шанс да се промени или да изчезне завинаги… за да продължим ние, българите, пътя си на здраво. Затова на 5-ти април, ден след поредния фалшифициран от ГЕРБ избор, заповядайте на площадна революция! И дай, Боже, този път да стане страшно! Долу ГЕРБ… за да живее България! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Вие призовавате към насилие, да се избиват хората в България помежду си, заради чужди интереси,
    НЕ ВИ ВЯРВАМ и НЕ ИСКАМЕ НАСИЛИЕ в страната си!
    Измислете нещо друго,защото ни писна от насилие!
    За нас всеки човек е ценен,без значение от коя партия е!

  2. Анонимен, ти какво насилие видя в България? Редно е да знаеш, че в световната история няма нито една, нито една позитивна обществено политическа промяна случила се без насилие! А по мирен , демократичен път са се случили прекалено много злини.Хитлер дойде на власт по демократичен път, чрез избори.Казваш, че всеки човек е ценен без значение от коя партия е. Може и да си прав, но човешкият живот сам по себе си не е ценност а е даденост.Той се превръща в ценност, когато човекът създава ценности. А когато човекът е разрушил държавността и е съсипал бъдещето на една нация животът му не струва повече от куршума!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *