Божинов с Шокиращо Признание: Никога не съм бил Женен за Николета!

Валери НиколетаВалери Божинов дълго мълча и изведнъж хвърли бомбата.

Той призна, че се е развел с Николета и разводът не е слух, а стопроцентов факт. Не ми е странно, не ми е мъчно, ние с нея никога не сме били женени истински, заяви футболистът пред смаяните журналисти.

Най-вероятно той има предвид, че помпозната сватба стана след раждането на дъщеря им Никол, че събитието не беше толкова лично, колкото публична демонстрация на уж голямата им любов, а след това Николета започна да го използва, да си създава връзки в обществото. Тя го мъкнеше по приеми, клубове, сприятеляваше се с всички негови приятели, извличаше полза от тях, катереше се по обществената стълбица и правеше каквото си поиска.

Заради нея Валери беше изгонен позорно от „Спортинг“, защото Лозанова непрекъснато го държеше вързан за полата си. Заради нея кариерата му западна. Двамата живяха само няколко месеца като семейство и то в Италия. След което тя реши  да се прави на телевизионна водеща и го остави.

От съпруг, Валери се превърна в бледа сянка на жена си. Той нямаше думата и трябваше да угажда на всичките й прищевки. Доста късно Божинов се усети, че не е голямата й любов, а само асансьор за пътят й към издигането. Вместо тя да се превърне във футболна съпруга, той се превърна в мъж на жена си, която го командореше както си поиска и го ползваше като банкомат.

Последно Николета се изгаври с Божинов, като в интервю каза, че не е присъствал на рождения ден на дъщеря си, за да си спести разходите по тържеството. Пратих й страхотен подарък – детска кола „Мерцедес“. На другия ден имах важен мач. Не можех да го пропусна. А бившата ми се ядосва, че не съм отишъл да платя детското парти. Просто не можех, треньорът ми не ме пусна, каза с горчивина футболистът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/boLJtL_y93Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *