Турското правителство крие Огромен Педофилски Скандал! Ислямски Учител Изнасили 10 момченца! На медиите е наложена Цензура!

ТурцияУчител в религиозно училище в Турция е изнасилил най-малко десет  деца!

Новината разпространи „Дойче веле“, тъй като Ердоган е наложил пълна цензура върху темата и не дава да се коментира където и да било.

Причината е, че учителят  е работил за ислямска фондация, която е финансирана и  близка до партията на президента. А Ердоган не иска да се разчува какво се случва в религиозните училища и то точно в тези, които е взел под крилото си.

Първото момче споделило с близките си какво му се е случило: „Учителят идваше нощем и насила ме закарваше в стаята си. Дърпах се, но той беше силен и ме плашеше. Не можех да се отскубна. А после ме заплашваше да не казвам нищо на никого. Мълчах от страх!“

В училището все пак влязъл психолог и успял да разговаря с другите деца. Оказало се, че още девет от тях са били жестоко населени от  54-годишният Мухарем Б.  На всички той казвал : „Това да си остане между нас! Ако гъкнете – лошо ви се пише!“.

Всички жертви са от училището на ислямската фондация „Еnsar“. Кошмарното е, че мотото на училището е: „Разпространяването на религиозните и морални ценности на исляма“. Явно учителят – детелюбец е разпространявал един друг вид „ценности“! Но в момента процесът му се бави и случаят се потулва, защото фондацията  е основана от управляващата Партия на справедливостта и развитието на Реджеп Ердоган.

Предполага се, че броят на изнасилените деца е много по-голям, но“само десет са си признали. Само родителите на едното са подали жалба в прокуратурата, останалите мълчат от срам и страх. Въпреки това перверзникът най-после е арестуван и срещу него ще започне закрит процес.

Върху медиите бе наложено пълно табу да пишат по случая.  Водещата на  телевизионно предаване по Halk TV спомена за случилото се, след което бе изхвърлена от телевизията без никакви обяснения.

Като капак  министърката по проблемите на семейството Сема Рамазаноглу се изправи пред сънародниците си и размаха пръст. Тя  защити ислямската фондация, където са ставали безчинствата и заяви, че не може заради бълхата да горим целия юрган и заради един единствен човек да се лепва потно върху  институцията, която върши добра  работа и възпитава децата в правата вяра.

Появиха се слухове, че и в други ислямски училища насилват децата, но веднага бяха задушени.

Понеже в подобни училища ходят момченца от бедни семейства, които не могат да си позволят друго обучение, семействата също си мълчат.

А как се възпитават младите в ислямските училища, на какви ценности ги учат?

На този въпрос никой не може да отговори и цензурата върху турските медии е желязна, коментират от „Дойче веле“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *