Европа скочи срещу България заради заловените бежанци: Опасни сте за демокрацията!

бежанец прострянСнимките със завързани и натръшкани по земята  от граждански отряди  бежанци в България предизвикаха шок в Европа.

 „Първите, които трябва да понесат  отговорност за това са българските власти и техният премиер, който похвали самодейните ловци на бежанци“, каза  президентът на асоциацията „Франция – земя за убежище“ Пиер Анри.

Недоумяваме какво се случва в една държава, в която управляващите  раздават почетни грамоти на гражданите за брой заловени мигранти  и заявяват, че бягащите от войната не са желани на тяхна територия. Щом правителството действа така, то поощрява саморазправата и доста местни патриоти в кавички тръгнаха на лов за бежанци, казва Анри.

България потъпква ценностите на Съюза и проявява расистка политика, както правят и  Унгария, Чехия, Словакия и Полша. Това е варварско, тези страни още не са приели и не изповядват демократичните ценности на Европа.

Български демократични асоциации (разбирай „всевъзможна соросоидна паплач“ -б.р.) настояват за наказания на хората, участвали в лова на бежанци и разпространили унизителните кадри с тръшнатите  на земята здраво овързани мигранти, тръби  френската национална телевизия „France TV”.

Същите кадри разпространиха BBC и много други световни агенции, които се питат що за варварщина става в България и защо правителството я поощрява.

Вой надава и „Българският Хелзнгски комитет“, който иска присъди за ловците на мигранти, тъй като няма никаква реакция от страна на българското правителство и то не е предприело никакви действия срещу тези атаки. „България се превръща в страна на Балканския фашизъм“, реват като на умряло от соросоидния комитет .

А истината всъщност е някъде по средата.

Еропейците не знаят, че България се чувства незащитена и уязвима. Не знаят, че имаме смешен брой граничари и войници, които пазят границата.

Нямат си и представа за циганските набези, от които цялата страна е пропищяла и хората се страхуват, че бежанците също ще започнат да влизат по къщите им, да насилват и да безчинстват.

Народът се страхува и реагира първично. Вижда опасност в бежанците и се отбранява.

Друг е въпросът, че правителството вместо да раздава награди и грамоти на самозвани мутри, трябва да види кои са така наречените доброволци, които излизат на лов за бежанци край границата. Авторът на клипа, заради който станахме за резил е криминално проявен, участвал е в банда за разпространение на наркотици и едва ли тича из Странджа от патриотизъм! Най-вероятно го прави заради тръпката. И да покаже колко е велик и безстрашен.

Вървим по ръба на бръснача.

От една страна не искаме бежанци, защото сме бедни и парите за социални помощи се отклоняват към паразити, които се самонастаняват в чужди къщи и апартаменти и не искат да работят, а само да лежат на гърба на народа.

От друга страна правителството ясно трябва да заяви каква е политиката на страната ни и ще приемаме ли чужденци или ще ги връщаме в Турция.

Това трябва да се направи от оторизираните органи, а не от самозвани доброволци.

Крайно време е Борисов да тропне по масата и да заяви какво ще прави България. Ще затваря ли границите, или ще си играем на ловни дружинки.

Иначе подобни клипове ще продължават да шокират европейците, а ако случайно някой имигрант падне по-тежко при залавянето и почине, скандалът ще стане огромен.

Затова, господин Борисов, ясно ни е, че сте зависим от САЩ, ЕС и ЦРУ. Ясно ни е, че ви държат с тежки компромати от мутренското ви минало и по тоя повод не смеете да гъкнете и даже да кихнете, без да ги попитате за разрешение. А какво остава пък да провеждате национално отговорна самостоятелна политика. Но при това положение, веднъж се покажете като мъж и си подайте оставката – по-добре късно, отколкото прекалено късно! Или пък спрете с ролята си на пумпал и главен клоун на нацията. Защото инак съвсем скоро и на лумпените, на които все още сте им забавен, няма вече да им е смешно. А за вас ще стане трагично!

Или – или!

Средно положение няма! Skandalno.net

ВИЖТЕ КЛИПА, КОЙТО РАЗБУНИ ЕВРОПА:

https://youtu.be/ZDhlqWKrjgg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

  1. А защо този френч не им изпрати самолет и да си ги прибере от Гърция директно във франция.

    • Ами, да, много добро предложение! НЕ ги искаме просто, как така ще ни задължават да превръщаме страната си в гето??! Франция е с огромна терпитория, сравнена с България, но дори и там вече по шевовете се пропука. Да си ги държат там и после да си носят цветя пред кафенетата Беслан и други подобни….

  2. а европейците дървото искат ли да изядат?Да заповядат в БГ,заедно с бежанците!А тия да се радват,че са още живи….

  3. Хак им е на западноевропейцте(даже им е малко)новогодишната нощ.То бива,бива демокрация,но когато цял континент загива под ударите на тази ислямистка паплач ти да обвиняваш,че си защитаваш границите и страната си,е най малкото малоумщина.Париж,Брюксел не ги научиха,че със сокротце и благо не става.Тояга и свински опашки за така наречените „беззащитни“пришълци,непризнаващи граници и закони.А мъжката(доколкото е такава)на бхк да бъде обрязана и добития материал да им бъде поднесен за предястие.Белким им хареса.

  4. Хак им е на западноевропейцте(даже им е малко)новогодишната нощ.То бива,бива демокрация,но когато цял континент загива под ударите на тази ислямистка паплач ти да обвиняваш,че си защитаваш границите и страната си,е най малкото малоумщина.Париж,Брюксел не ги научиха,че със сокротце и благо не става.Тояга и свински опашки за така наречените „беззащитни“пришълци,непризнаващи граници и закони.А мъжката(доколкото е такава)на бхк да бъде обрязана и добития материал да им бъде поднесен за предястие.Белким им хареса.А КОЙ МИ Е ПЪРВИЯТ КОМЕНТАР?

    • … и слагаха черен печат в паспортите на българи. ЕС са пълни лицемери!

      • А, ето това е добра забележка!!!! Но то Беслан им идва за добър отговор, лошото е, че не си вземат поука от това.
        Ами и ние няма какво да им се възхищаваме на гражданското общество, промити са им мозъците и в името на „демокрацията“ шепа властимащи им пробутват всякакви американски сценарии. Ами американците да си ги приберат бе, какво скачат тук разни европейчета от разни фондацийки и асоциацийки. Само че щом Хилари каза, че ще предостави подслон на не знам си колко хиляди сирийски бежанци, там наскачаха като попарени…

  5. По-голяма част от европейците не искат хора от тотално различна култура да прииждат в безброй на стария континент. Повечето от тези хора е невъзможно да бъдат интегрирани. Те се събират в групички и отказват да приемат европейските ценности.Това са пораснали хора с изградени характери – анадолски характери. Те идват от региони на хаос и просто няма да приемат европейския ред. Аз самия в момента съм свидетел безброй такива случай тук в Германия.90 % от тези хора са опасни за съществуването на европейската цивилизация.А да не споменавам че се множат като нашите цигани. На фона на застаряващо население в Европа (имам предвид европейци) след около 50 години ще сме свидетели как огромни европейски територии ще са населени изключително и само с мюсюлмани , които ще искат и още и още „права“ а защо не и да си създадат Държава >, както се случи в Сърбия – Косово , Босна . Тази измет трябва да бъде спряна точно на Външната ни граница и нито крачка напред.

  6. Малко са им свинските опашки. Какво търсят тук? Някой да ги е канил? Идват като скакалци на рояци и ние какво – да стоим и да гледаме.Дай Боже повече момчета да пазят , че държавата хич я няма.

  7. НЕКА СМЕ ОПАСНИ! ДА СЕ ЗНАЕ И ДА НИ ЗАОБИКАЛЯТ! НИЕ БИЕМЕ , ПСУВАМЕ И ВИКАМЕ „ГО БЕК“

  8. Като не може да ни защити държавата, се защитаваме ние. Просто и ясно

  9. Това е единственото положително в управлението на Борисов. Ама и той съзнава, че това е и един от последните му озове, за да остане на власт. Както и да е – не можем, не ни е по силите да ги вземаме тук. Това е. А в Европа ако все още имат някакво чувство за самосъхранение ще спрат да вярват но корумпираните си от Америка политици и ще направят същото. Бог да пази Европа! Но повече се моля Бог да пази България!

  10. Бягаш от войната,от лошото-поискай убежище законно. Влизайки нелегално, си нарушител и попадаш под ударите на закона на съответната държава. Затвор, екстрадация, а не подслон и милостиня!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *