Шок! Гонят Вещици, Зомбита и Таласъми с Портрета на Бойко Борисов

Бойко зомбитаЗуека и Рачков се самозадминаха в снощното издание на „Като две капки вода“.

Освен редовните си лапсуси и объркване на името на Фънки, този път с „Пънки“, те решиха да оригиналничат при изпълнението на Орлин Павлов на песента „Трилър“ на Майкъл Джексън.

Всъщност водещите така и не запомниха как е фамилията на Орлин Павлов и постоянно го наричат Горанов. Но Орлин вече свикна.

След  като песента свърши и облечените като вещици и зомбита момчета и момичета от балета се натъркаляха по земята, водещите излязоха на сцената да ги гонят с дървен кръст, чемшир, лук, репички и марули. Нямаше чесън на пазара, оправда се Зуека.

Кръстът и зеленчуците не дадоха резултат, но те внезапно измъкнаха не портрета на Христос, а на Бойко Борисов и го показаха заплашително на танцьорите, които мигом се стреснаха и се разбягаха.

Така се гонят зли сили, удари се в гърдите Зуека.

Мненията на зрителите се разделиха на две. Едните изтълкуваха шегата като комплимент за премиера, че е строг и справедлив и може да реши всеки проблем. (Разбирай поръчков пи-ар- б.р.)

Повечето обаче се зарадваха, че някой се е изгаврил с Борисов и е показал, че премиерът-слънце единствено може да служи за плашило.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/v9RVUfPFs5c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *