Шок! Радост Драганова си показа епилираното „Коте“ в ефир /ШОКИРАЩА СНИМКА/ (+18)

Радост 1Човек и добре да се държи на екран, винаги може да направи някой гаф, с който да се прочуе така, както не е успял да го направи в цялата си кариера.

Това стори водещата Радост Драганова тази неделя, докато си бъбреше с гостенката си в предаването „Мармалад“. Разбира се, тя не бъркаше никакъв мармалад, а нищеше клюките с Люси Дяковска, като двете най-вече обменяха опит по отглеждането на домашните си любимци.

Радост беше пристигнала с бялата си болонка, а Люси бе вързала в нюз рума любимото си куче Мели. Незнайно как двете достигнаха до идеята да си направят селфи с псетата, вкараха ги в студиото и се нагласиха да позират. Кучетата обаче не искаха да стоят на едно място и докато Радост се опитваше да укроти болонката си и да я накара да позира досущ като моделка, роклята й с голяма цепка се вдигна в ефир. Всички  очакваха, че ще видят с какво бельо е, но се оказа, че тя не носи такова.

радостТака някак непринудено и внезапно водещата цъфна по голи гениталии.

Шокът беше толкова голям, че режисьорът не свари да отмести камерата и за няколко секунди я задържа в близък план върху „най-милото“ на Драганова.

Ако не друго, то зрителите се увериха, че тя се поддържа в идеално състояние, епилирана е и дори има малка татуировка, закачливо лъснала край една от интимните гънки.

Голяма работа, измърмориха режисьорите, който видял – видял. Сменихме кадъра много бързо, оправдаха се те. А колеги на водещата издадоха, че тя обичала да ходи без бельо и често им се отдавало да изплакнат очи с нейните прелести в студиото. Но досега голата истина не била лъсвала по телевизията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *