Око за око: Емилия слага рога на Коко с младок!

Емилия1Фолк певицата Емилия излезе от паническите атаки и се пусна по вълните на любовта.

Тя се влюбила в млад управител на столична дискотека и така залитнала по мускулестото му тяло, което няма нищо общо с това на мъжа й, че използвала всеки миг да са заедно.

Палавата забежка на  блондинката е прясна, от около месец, но мълвата за нея се разнесе веднага и стигна до ушите на съпруга й.

Засега Коко Динев изчаквал и не реагирал. От доста време той изневерява на жена си и името му бе спрягано в не една и две любовни афери. Той тичаше предимно подир полите на нейни колежки, като изкарваше краткотрайни романи с тях, обсипваше ги с подаръци, а после ги зарязваше. Не прощаваше и на балерини и на актуални бръмчалки.

Емилия дълго страдаше, след което изпадна в депресия. Тираничният й съпруг дори я ступваше и тя често ходеше със синини, но стоеше с него заради сина им Иван.

Когато семейството изгуби замъка си в Сандански и се премести в София обаче, Емилия се почувства по-свободна и по-независима. В Сандански всеки я следеше какво прави, но в големия град лесно може да се направи на невидима и да каже, че е на фризьор или на шопинг, а всъщност да отскочи за час до младото си гадже.

Динев бил сериозно разтревожен, че тя се е окопитила и е започнала да му го връща с неговите камъни по неговата глава. Той се притеснявал, че може да го напусне и да вземе със себе си и сина им. Затова не реагирал на извънбрачната й забежка по никакъв начин.

Организира за съпругата си чудесен рожден ден с много гости и отбрани ястия и напитки, но през цялото време на купона тя демонстративно го отбягваше и говореше предимно с млади мъже.

Разпада ли се поредният звезден брак? Или това е само отмъщението на дълго тормозената певица?

Времето ще покаже. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/JlTejHuQm1g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *